67-75 dart-valiantin pyyhkijäkatk. irroitus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Moparisti, 12.11.2006.

  1. Moparisti

    Moparisti Gearhead

    nyt pitäis saada tietää ett kuinkas tuollaisen pyyhkijänmoottoreiden katkaisijan nupin saisi irti jotta pääsis palastelemaan mittariston...
     
  2. valsu67

    valsu67 1st gear

    Eikös se lähteny jotenkin niin,että painetaan ja käännetään
     
  3. Dodge_swinger

    Dodge_swinger 1st gear

    katkaisijan nupin saisi irti

    Voihan olla et muistan väärin, mut nupin alapuolella olis pieni kuuskolo ruuvi ja valokatkasiassa käännettii sisävalo päälle ja painetaa nappia katkasian rungosta mittariston takaa.
     
  4. Moparisti

    Moparisti Gearhead

    Ei lähteny kääntämällä eikä näkyny mitää ruuvia..onkohan se nuppi vaa nykästävä väkisin irti...tiukassa ainakin tuntuu olevan..
     
  5. Stance

    Stance Gearhead

    En ole pyyhkijöiden nuppia irroittanut koskaan omasta autosta, mutta valonamiska lähtee kyllä irti kääntämällä vastapäivään ja nykäisemällä ulospäin. Tossa on Haynesin manuskasta napattu kuva, jos on mitään apua? Varmaan toi kohta 3 olisi oikea metodi tässä tapauksessa.

    [​IMG]
     
  6. Moparisti

    Moparisti Gearhead

    Edellee istuuu kuin liimattu..
     
  7. Lassi

    Lassi Gearhead

    -70valtsussa nuppi lähtee nykäsemällä ja sitten pääsee käsiks siihen "mutteriin" vaikka ruuvvimeisselillä. Sen kun pyörittelee irti, niin katkaisia helähtää irti ja jää roikkumaan johtojen varaan.
     
  8. Moparisti

    Moparisti Gearhead

    Jees Näin on että nykäsemällä lähtee ja niihän se lähtikin!Tosin vaan akselit ja kaikki tuli mukana :rotfl: ...nooh..ei siin auttanu muu ku purkaa koko katkaisija ja kattoo ett mitä siel sisäl oli ja putsaa..Tosiaankin nuppi oli hapettunut tosi pahasti kiinni ja ei aivan varmaa onko jollain edellisellä omistajalla ollut näppinsä pelissä ja vielä liimannut sen(?)Onneksi vain lukkosokka petti sisällä ja nuppi toimii taas...Kiitoksia vaan kaikille 8)
     

Kerro tästä muillekin!