'67 Belvedere

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja freetime-cruiser, 5.3.2015.

  1. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Kyllä tuo Belvedere ainakin toistaiseksi pysyy ihan tuollaisenaan, vaikka talli on lähellä niin eipä tässä ole ollut aikaa / energiaa ikinä samaan aikaan jotta talliin lähtisi.

    Tänään kävin tallissa sen verran, että aloittelin vahausta, kylkilistoista ylöspäin sain pinnat hierottua Korrekin luonnonvahalla, löytyihän sieltä vielä kiiltoakin vaikka paikoittain aurinko on meinannut tehdä kepposen maalipinnalle.

    [​IMG]
     
  2. LPV

    LPV 3rd gear

    Älä vaan hävitä noin helppoa harrasteautoa!!! Talven ruuvailut; vaha pintaan! :) Pikkumuksun kanssa tahtoo mennä aika melko vauhdikkaasti, vaikka välillä olis aikaakin ei vvan jaksa tai viitti mennä talliin. Toi Belve on ihan ykkönen sulle just nyt, kärryt ja kaukalot ja kaikki sopii kyytiin ihan kunnolla! Nelioviseen on helppo nousta kyytiin ja laittaa kaukalo paikalleen. Näissä uusissa kaukaloissa on telakat, joten voi vaikka laittaa kaikkiin autoihin omansa, jos haluaa. Meillä on harrasteautoiltu viimeaikoina Buickilla, kun se on niin helppo kaikille.
     
  3. Slowride

    Slowride 1st gear

    Komea yksilö, toivottavasti saat kesän ajoihin :)
    Onnittelut jälkikasvusta! Mahtavia hetkiä tiedossa.. Itte odottelen kesän cruisinkeja jo, pääsis pyörähtää tyttären kanssa kattomassa "amerikan rautoja"
     
  4. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Kiitoksia onnitteluista jälleen, nopeasti tosiaan aika kuluu kun on tuota ohjelmaa välillä ympärivuorokautisesti :)

    Belvederen kanssa kävi niin, että Lieksasta tuli kaveri autoa katsomaan, ojensi kauhean nipun seteleitä ja Belvedere pistettiin trailerin kyytiin. Tämän yksilön voinee siis nähdä tulevana kesänä idän suunnalla, mutta itse en enää ole ratin takana.

    Seuraavan projektin hinasinkin jo talliin odottamaan vuoroaan 8) Tähän tosin riittänee pieni voitelu ja sisärenkaiden vaihto niin on valmis pihacruisingiin.
    [​IMG]

    Monesti olen meinannut autoharrastuksen lopettaa kun on iskenyt kyllästyminen, mutta ei tästä taida eroon päästä. Pidän kuitenkin pienen tauon taas, ja katsotaan tuoko kesä tullessaan muutakin kuin vaipan vaihtoja :)
     

Kerro tästä muillekin!