´67 Chevellen takapuskuri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja FeV-8, 26.5.2009.

  1. FeV-8

    FeV-8 Gearhead

    Tarvis tietää kuinka leveä on ulkomitoiltaan 67 chevellen takapuskuri. Siis vasemmasta reunasta oikeaan.

    Näyttää googlen kuvahaun mukaan aika paljon samalta kuin 65 cutlasin takapuskin. Ainoastaan peruutusvalot on eri malliset.

    Syy miksi tätä kysyn on se, että cutlassiin ei puskureita tahdo löytää, ja jos löytyy, on hintaakin 500-1000$. Chevelleen saa 150$ tosin ovat varmaan taiwanissa kromattuja.
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Noi puskurit on muuten ihan erilaisia ja kokoisia luonnossa. Mulla on ollut sekä -67 Malibu, että -65 442 ja noita puskureita ei juurikaan voi verrata toisiinsa. Runkohan on noissa autoissa "sama" riippuen tietysti korimallista, joten, ei kai puskurin leveydellä pitäis olla isoakaan heittoa :eek:

    Jos kuitenkin olet ihan varma haluistasi ja aiot kokeilla tollasta, Malibin puskuria, niin mä voin mitata, sillä tuolta vintin ylisiltä sellainen löytyy :eek:

    Multa pitäis kyllä löytyä myös -65 Cutlass / 442 puskurin muotti kun se on siitä helppo, että etu ja takapuskuri on samanlaiset :rotfl:

    Pitäää varmaan kysellä, että onko muotti tallessa, mikäli siis kiinnostaa :lol:
     
  3. Kaljanen

    Kaljanen Gearhead

    Mahtaskohan nimim. f-85:selta löytyä moista puskuria? Tais olla vielä keväämmällä tallessa. Ne tosin olivat käytettyjä. Haulla vois löytyä ilmotuskin.
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Multa löytyy f85sen puhelinnumero. Sen saa YVllä tai soittamalla 0440727454 :D
     
  5. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    en muista tarkkaan mut mulla suattaa olla tuossa -73 malibussa nyt paikoillaan justtiinsa '67 chevellen puskuri. käynkö mittaamassa ?

    edit: sisämitta yläreunasta oli noin 178cm ja alareunasta ~10cm pienempi eli 168cm.
     
  6. FeV-8

    FeV-8 Gearhead

    f85 kanssa muistaakseni on tuosta puskurista ollut joskus puhetta, mutta se ei ollut enään parhaassa terässä.

    Kiitos Jonimac mitoista. Pitää käydä mittailemassa tuota Olssin puskuria.

    Pitäisi tosiaan nähdä luonnossa se malibu/chevellen takapuskin niin pystyisi vertaamaan paremmin. Googlen kuvahausta kun noita vertailee niin suurin ero tosiaan on peruutusvaloissa, mutta se ei kyllä haittaa.
     

Kerro tästä muillekin!