-67 Full Sizen ikkunannostimista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Make500, 5.2.2012.

  1. Make500

    Make500 Gearhead

    Olis hiukan halua muuttaa Galaxiesta ikkunat sähköisesti nouseviin, kun katselin Rockautosta ettei nuo nostinmoottorit kovin arvokkaita ole. Mutta kysynkin nyt että onko nostinvivustoilla mitään eroa jos on ollut mekaaninen tai sähköinen nosto?
     
  2. slitre

    slitre 1st gear

    Menee vähän arvaillen, varaosakatalookissa on kuva veivi/sähkö ikkuna systeemistä, muuten sama mutta mihin se electric regulator
    tulee kiinni on eri mittainen....siis kuvasta päätellen.
     
  3. Make500

    Make500 Gearhead

    En saanut itsekään tuosta shop manualista oikein selville tuota hommaa... Jos täytyy vivuston osia vaihtaa, niin en lähde mitään muuttelemaan. Sit tarvii hommata vaan uudet veivit..
     

Kerro tästä muillekin!