67 Fury VIP-Street&Race projekti

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Henski, 20.10.2005.

 1. gremlin

  gremlin Gearhead

  Maa tiasin etta kylla susta jotain hyvaa loytyy! Hiukan kylla ottaa valilla koville mutta joskus odotus palkitaan :rotfl:
  Ja nyt laitat kaikki hampit vuorotellen ajamaan niita chivvyja niin saa sitten sille myytya kenen ajossa se hajoo :rotfl:
  Mina EN halua ajaa niilla :soosoo:
   
 2. rokki383

  rokki383 3rd gear

  eihän tää oikee aiheesee liity mut tuolt ruotsin suunnasta tuli yks gemsu ja yks voortti köyden peräs takasi suomen maalle kun taas kovaa ajoa ja huonoa huoltoa nauttinu VIP:in sisarmalli sport fury67 tuli miltei omin avuin takas lahtee,tosin laturin hihna meni poikki vantaan ja sipoon rajalla mutta ystävällinen rebel58 pelasti meidät buickillaan ohiajaessaan,uus hihna ja taas soi,auto matkustajat ei enää missää hirveen rokki kunnos ollu. Mutta simolle vielä kerran todella suuret kiitokset avusta! ja jos sivakka miehet haluu kovaa ajaa ni tolle VIP porukalle voisitte ehottaa jos pojat laittas taakke vetokoukun,pääsisitten nääs hinaamal kovaa jos ei muuten :D :D
   
 3. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Taas on tullut tallilla tuhrattua päiviä, ja projekti etenee kohti motoparkkia ihan mukavasti. Sähköt rupee olemaan valmiit, perä on hitsattu paikalleen, putkistot valmiina jne. Vielä tarttis patti ja loota nostaa keulilta pois, ne on vaan sitä vaille, Luigin käydä tsekkaamassa lootasta pari juttuu, sovittaa liisinki vetolevy ja turbiini pakettiin ja ruuvata kasaan. Jotain pikkujuttuu on sen lisäkskin, penkit, vyöt, ikkunaverkko mm. on laittamatta, lisäks kaikkee pikkupiperrystä. Huomenna on mulla vapaapäivä, mutta lauantaina ehkä jo täytyy mennä jatkamaan. Jos ei komplikaatioita ilmene pitäis ensi viikon alkupäivinä viimeistään päästä ensityyppäyksiin.
   
 4. valiant65

  valiant65 Gearhead

  Jaa että varmanpäälle säädöt, niinku vai? :rotfl:
   
 5. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Jep, se on nyt kohallaan. Ei sitä kyllä mitenkään katottu oo, mutta ei kai tolla maamoottorilla tarvikaan. Joku päivä ens viikolla joutuu vielä alinaamaan mittanauhan jostain, ett saa ohjauskulmat säädettyä kohilleen kans.
   
 6. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Tänään on taas fämilisexue päivä, samoin kun torstaina. Mitä sitä hosumaan kun kisoihin on vielä aikaa vaikka kuinka. Sisältä puuttuu vielä kakkoskuskin penkki, motissa apulaitteiden kiinnitystä ja kytkentää jäljellä ja alustassa perussäädöt ja tsekkaus tekemättä. Jos nesteet pysyy sisällä ni ei toi niin kauheen huonolta enää näytäis. Starttia joutuu vielä tuomaan ulospäin reippaasti, ettei bendix oo kokoajan starttikehällä. Huomenna olis haaveissa koekäyttö. jos paniikki iskee, ni täytyy taas turvautua apuvoimiin, eilen onneks Luigi ja Jaffa kävi vähän potkimassa vauhtia vakioringin lisäksi ja tänäänkin Lahtikko pukkaa projektia etiäpäin.
   
 7. Petri K

  Petri K 1st gear

  Tuli vaan mieleen kun olin aikonut itte jättää tuon apukuskin penkin pois kokonaan, eihän tuo liene pakko olla kisoissa paikalla?
   
 8. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  On ajettu ilmankin, en muista mitä säännöt siitä sanovat, mutta hatara muistikuva on, että se pitäis olla?
   
 9. Henski

  Henski 1st gear

  Pitäsköhän sit meikäläisenkin kameran kanssa tulla paikalle huomenna. Sehän se oli mun osuus tossa projektissa... Joo kyllä mun pitää!
   
 10. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Teretulemas. Yritän viimeistään kymmeneks silpasta tallille ja olla iltamyöhään.
   
 11. Henski

  Henski 1st gear

  Muistakaas kaikki VIP:in painoa veikanneet ottaa tositteet mukaan Motoparkkiin. Siellähän oli luvassa voittajalle pullollinen taskulämmintä välikaljaa 8) .
   
 12. valiant65

  valiant65 Gearhead

  Täh? :eek:
   
 13. Harald

  Harald 1st gear

  Ai perskutarallaa ! Että kepua jaossa voittajalle ? Saanko minäkin osallistua moiseen koitokseen ?
   
 14. Dartblower

  Dartblower Gearhead

  Missäs tätä VIP-lottoa pelataan ??? :eek:
   
 15. GMC 6000

  GMC 6000 Gearhead

  Kyllähän se on niin, notta ku me tullahan sinne Virtasalmelle, niin tään Kilkottimen, tai mikä kumma sen nimi ny taas o, täytyy osoottaa ettemmä olisi ollu vääräs sen kikottimen painon suhteen. S***ana, aina paree pysyä mun kans väliis! Mutta silloon ku mä suutun nii mua ei pelkää kukaa!

  Enkä mä oo lotonnu sitä painoa, kyllähän mä ny sen tierän.

  Pitää vielä eritoora tätä juttua. Ku mä oon kattomas sitä auton punnitusta, niin jos se painaa vähemmän kun mä kerroon, niin laitetahan sinne sisälle vähä noita puukkoja ja puntareita, jos se mukamas painaas enemmän, niin riipaastahan siitä jotaki irti. Silloonhan se on justihi niin ku kerroon, se paino.
   
 16. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Mä en kyllä tonne tuu :oops: , mä taidan mennä HIFKn lätkämatsiin :rotfl:

  Mutta yrittäkää nyt pe***le, saada se lahna valmiiksi,, niin Alastarossa viimeistään Sarah ajaa teiltä ovet irti :poff:
   
 17. Sarah

  Sarah 1st gear

  Mutta yrittäkää nyt pe***le, saada se lahna valmiiksi,, niin Alastarossa viimeistään Sarah ajaa teiltä ovet irti :poff:[/quote]


  Hmm.....taitaa toi ukkokulta uhitella vähän liikaa mun puolestani :odroll:
  Mutta tosiaankin,laittakaa peli kuntoon niin päästään sitten vähän kisaamaan,mua kohtaan sit pitää muuten olla kauhean kiltti... :lol: :lol:
   
 18. gremlin

  gremlin Gearhead

  Minka valiis sun kanssas pitas oikeen pysyy? Patjan ja peiton? Oven? :odroll:
   
 19. Henski

  Henski 1st gear

  Ihan tässä samaisessa topicissa n.10 sivua sitten. Eli veikkaus laitteen kisapainosta kehiin ja lähimmäks tiennyt kuittaa olusen.

  Just tulin paikanpäältä ja laitteella AJETTIIN!! Äijät oli hyvinkin toiveikkaita sen suhten, että VIPpi on Motoparkissa radalla. Se miten se käyttäytyy onkin sitten vain vielä arvailua...

  http://kuvablogi.com/nayta/1/75852/
  http://kuvablogi.com/nayta/1/75851
  http://kuvablogi.com/nayta/1/75850
   
 20. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Kylläpä osaa simca olla komia :D
   

Kerro tästä muillekin!