67 Fury VIP-Street&Race projekti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Henski, 20.10.2005.

  1. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Sen kun avaimesta vääntää, ja lähtee ajelemaan. Eli ei oo tapahtunut yhtään mitään, ei edes alotettu vielä (purkamalla). Josko sitä joulukuussa....., kai sitä taas pitää kiirettä odotella. Osien piti taas kerran olla marraskuun alussa hallussa; eipä oo mitään kuulunut. Tällä viikolla lupaan udella mikä niiden tilanne on nyt. Tossa pääsis jo alotteleen ilman niitäkin, mutta meillä on tallissa vielä vähän järjestelyt kesken ja pikkasen sähköjä vetämättä, ni ei oo sen kanssa hosuttu.
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Noni, velvollisuus suoritettu; kampura on tullut putiikkiin ja on tällä hetkellä puntituksessa ja ens viikolla valmis. Nyt pitäis sitten ruveta miettimään mitä muuta tarvitsee, ni mahdollisesti sais kuorman lähtemään parin viikon sisään kohti Suomea. Tekosyyt rupee käymään vähiin?
     
  3. Muki

    Muki Gearhead

    Ylipäätään minulla on sellainen tunne, että osien toimitusajat ison veden takaa ovat selvästi pidentyneet viime aikoina. Onkohan näillä turvatarkastuksilla jotain tekoa asian kanssa, en tiedä, mutta aika hitaanpuoleisesti tavaraa tuntuu tulevan. Olisiko helpompaa jos tilatut osat olisivat johonkin sbc tai bbc, ehkä, mutta minkäs teet.

    Kaikkea hyvää kuitenkin vippi-rojektille ! Kyllä ne "solmut" siitä aukenevat.... :rotfl:

    Täälläkin päin siinä missä ennen oli suora putki, on nyt joku outo kurttu, ja sen takia meni mm. nokka uusiksi - siis moottorista. No joka tapauksessa kuten jossain mainitsit pitää kaikenlaisia asioita miettiä uusiksi, kun pakovirtauksia tahallisesti vispataan kaiken maailman kammioissa.
     
  4. 63S88

    63S88 Gearhead

    Montakos noita Vippejä on kurvaillut Suomen kamaralla
    vuonna 1976? Tuli vaan mieleen kun katsoin Hurriganes-
    kuumat kundit elokuvan, niin siinähän taitaa alussa Cissen
    Harley ajelun lomassa vilahtaa moinen/ jopa sama auto?
     
  5. hla

    hla Gearhead

     
  6. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Toikin on vähän sitten muuttunut, saattaa olla, ettei se forssan auto oliskaan VIP vaan sport fury. Oli jokin aika sitten projektina myynnissäkin. Ainakaan siinä ei oo noita leveitä kylkilistoja ollut enää aikoihin, ja sisustuskaan ei oo vippimäinen "kultakankaalla", vaan nahkasisusta. Mut ilmeisesti noita kutienkin on ollut toinenkin laite, tai sitten tää on ollut myös punainen vinyylikatolla joskus. Bremerin Yrjöllä oli sellasesta muistikuva, ja kyllähän tostakin löyty siihen viitteitä. Katossa nimittäin oli kolhujen ja kitin lisäksi rupulimassaa, joka oli sitten päällystetty ruiskukitillä, jotta siitä saatiin tasanen yksväriseks maalaamisen yhteydessä. Alunperin se kuitenkin on ollut vaaleen sininen, ja jossain välissä on pinnassa ollut punanen metalflakekin. Laitteen maalikerros oli häikäisevän paksu.
     
  7. Fireball

    Fireball Gearhead

  8. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Härski Hartikaisen korjaamonkin pihalla oli tuollainen '67-'68 luiskakattomopari,Plymouth muistaakseni vaalean vihreä vaaleansinisellä etulokarilla (tai päinvastoin?). Tais olla näitä 80-luvulla tehtyjä pätkiä, se missä Härski tekee törkeän tarjouksen Sörsselssönin faijalle sen autosta. Muuta en filmistä muistakaa :rotfl: Tuli viime vuonna MTV:ltä ja satuin avaamaa töllön just sopivalla hetkellä...
     
  9. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ei niissä oo samoja peltejä kun katto. Chrysler ja Dodge on myös pidemmällä akselivälillä, niissä on eri eturunko.
     
  10. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Onkos tää vipottajan vippi joskus muinoin pyörinyt vantaalla varsin pirteällä koneella varustettuna?
     
  11. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    PK seudulla ainakin, 318 tuplaturbolla.
     
  12. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Niin mut tossahan kysyttiin pirteellä tekniikalla ollutta..?! :poff:
     
  13. el vivados

    el vivados 1st gear

    mulla on tollanen sport fury 440sellä 2dht,mut kait vuotta vanhempi kun takatolppa on kaarevampi..muuten samanlainen
     
  14. JavelinAMX-71

    JavelinAMX-71 1st gear

    En jaksanut lukea koko ketjua taaksepäin, vaikka melkein joka viesti onkin tullut seurattua,eli noista tuontimääristäkään en mitään tiedä. Mutta vuoren varmasti olen joskus muinoin ihaillut silloin vielä edustuskäytössä ollutta mustaa VIPiä.
     
  15. el vivados

    el vivados 1st gear

    juuh tääkin on tuoretapaus mulle,laatikko vikasena ostin.mutta ihan sen kanssa olen ajellut
     
  16. overlap

    overlap 1st gear

    En jaksa lukea kaikkia viestejä taaksepäin,mutta tuollainen VIP-seisoi n.10-vuotta sitten keski-uudellamaalla erään hallin takana metsässä "piilossa"?Tuokin oli muistaakseni tummansininen,318-mootorilla.
     
  17. ralli

    ralli 1st gear

    Ainavaa vippei lisää,montaha noit viel löytyy.
     
  18. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Nykyään kuunlemma saa tekstiviestillä pika-VIPPEJÄ, ei kai toi teidän yksilö vaan oo semmonen :poff:

    Jos on, niin mäkin haluun :rotfl: Loput Vipit voi sitten dokata ja ja vipata tutuille :poff:
     
  19. ralli

    ralli 1st gear

    Vip kyyti voidaa tarjota Stevarolle radalla.
     
  20. overlap

    overlap 1st gear

    Montako näitä VIP-malleja nyt sitten on ilmaantunut?Ainakin tuon näkemäni yksilön omistaja nimenomaan sanoi auton olevan VIP-EIKÄ Sport-Fury!Sen tiedän itsekin,että on harvinainen....Niin ja tämä ei kuulemma ollut tuo tuplaturboilla varustettu versiokaan,elikä jokin muu yksilö?!
     

Kerro tästä muillekin!