-67 gt dart

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja PCG, 4.2.2012.

  1. PCG

    PCG 1st gear

    Linkkejä Dartin peltiosiin mistä järkevästi hyvät osat sopuhintaan ,en hae halvimpia mutta sopivia/hyviä lähinnä pohja,kun aito suomi dartti ja pohja täysin kadonnut
     
  2. Toni.Virta

    Toni.Virta 1st gear

    -----------------------------
     
  3. PCG

    PCG 1st gear

    Jep nuo jenkkilän toimitukset kun on vaan sitä jos ei juuri samaan kulkineeseen niin lähetetään joku sinne päin.
     
  4. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Eihän sinulle mitään murhetta siitä tule mitä se amerikan jimmy konttiin pakkaa. Osta suoraan kotimaiselta toimittajalta esim car-koivistolta. Murhehan on kotimaisen myyjän toimittaa sinulle oikeat osat.
     
  5. Windsor

    Windsor Gearhead

    Itelle tuli AMD:n peltejä, GTS konepelti, takakyljet molemmat ja takapuskuri. Ovat kyllä laadukkaita vaikka ovatkin made in taiwan. Tarkoitus olis vielä tilata etulokarit, kunhan vaan saavat sellaiset myyntiin asti... Nii ja noi tuli US-PARTSIN kautta. Nii ja saa sieltä noita pohjiakin...

    https://www.autometaldirect.com/
     
  6. PCG

    PCG 1st gear

    Kiitos tuo oli hyvä linkki ja täytyy käydä partsissa jos nuo tulee heidän kautta helposti.Saisipa omaa Moppea taas eteenpäin..
     

Kerro tästä muillekin!