'68 472 ja 4L80-E?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Damned, 11.2.2015.

  1. Damned

    Damned Gearhead

    Onko kukaan sovittanut tuota uudempaa ylivaihdelootaa Cadillacin 472:n perään?

    Tuonikäisen 472:n jatkeena olevan TH400:n jako on BOP, 4L80-E:n Chevy. Jonkinlaisen adapter platen siis tarvitsee, se on selvää. Lootan sähköinen ohjaustarve on myös selvillä, ja se, että myös manuaalitoimisuus on mahdollista. Vanhemmanmallinen 4L80-E on ilmeisesti parempi joidenkin (letku?)liitäntöjen takia.

    Jos jollain on asiasta kokemusta ja näkemystä, niin mielelläni kuulisin.
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei niissä ole ulkoisesti eroa muuten kuin jäähyn paluu menee eri paikkaan ja putket on sokalla kiinni.
    Normi välilevy tai sitten tekee tolleen boppikiinnityksen.
    [​IMG]
    Manuaalikoneisto ei tarvii sähköä ellei halua lukkoturbiinia toimivaksi. Sähköboxeja saa nykyään monenlaista, mullakin on yks ylimääräinen, halvalla :wink: .
    Vakio mekaaniset palikat kestää aabauttiarallaa 800kaakkia.
     
  3. Damned

    Damned Gearhead

    Jaa juu tuohon on hitsattu alumiinista korvat? Käyhän se toki noinkin.

    4L80-E:n vakioturbiini vissiin käy 472:n flexplateen suoraan, joskin vain kolmella pultilla. Liekköhän siitä pahasti haittaa vai pitääköhän siihenkin joku adapteri hankkia?
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Pitäis sopia suoraan kun molemmissa on isompi jako limpulle. Toi vakiolimppu on pikkasen huono kun jos on puhtia ja sitä käyttää niin se "elää" siellä välissä ja öljypumppuja on hajonnu sen takia!
     

Kerro tästä muillekin!