-68 Cadillacin lämppärinmoottori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Dewpoint, 26.7.2007.

 1. Dewpoint

  Dewpoint 3rd gear

  Jäipä kyseinen fööni puhaltamaan, vaikka auton sammutin ja otin avaimetkin pois virtalukosta. Laitoin sitten auton uudestaan käymään ja lämppärin OFF-asentoon. Tällöinhän puhaltimen pitäisi pysähtyä vaikka auto kävisikin. Vaan ei. Töhinä jatkui, oli auto käynnissä tai ei.
  No sitten taas auto käymään ja rassailin lämppärin vipua eestaas, kunnes viimein jossain kohtaa puhallin stoppas. Sitten käänsin vivun OFF-asentoon ja sammutin auton. Tämän jälkeen en ole autoa käynnistänyt, eli elämme jännittäviä aikoja, illalla pitäis päästä kruisimaan taas.
  Kyseessä on automaatti-ilmastoinnilla varustettu peli, puhaltajalle ei ole omaa erillistä katkaisijaa.


  Mitähän tuolle osais tehdä, jos alkaa tommosta peliä enempikin pitämään? Omistajalle soittelin(auto on mulla lainassa), ei oo puhallin ennen oireillu.

  Auton tarkempi mallimerkintä Sedan De Ville, 472 cid ja TH-400.
   

Kerro tästä muillekin!