'68 Chevyn ikkunatiivistelista?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja solar4, 8.7.2012.

  1. solar4

    solar4 2nd gear

    Onkos kenelläkään vinkata mistä mahtaisi saada alkueräisen kaltaista materiaalia 1968 full size farmin ikkunatiivisteisiin? Useimmat ja isoimmat tiivistefirmat jenkeistä on kyselty läpi ja "window run channel" (eli tuuletusikkunan takareunaa vasten tuleva tiiviste) sekä "window felt" tiipparit on hommattu, mutta hakusessa on yhä päätiiviste mikä kiertää takaovissa koko ikkunan ympäri ja etuovissa tuuletusikkunasta taaksepäin aina lukkopesän ohi alas asti.

    Kuva selventämään mistä kyse:
    [​IMG]

    Aluperäinen matsku on kolmeosaista; keskellä on rosterirunko, sisäpuolella "window felt" eli nukkapinta, sekä ulkopuolella kumi. Ajatuksena oli jo että olisin kumit vaihtanut, mutta hetken nakertelun jalkeen oli pakko todeta että jo irroittamisessa menee ikä ja terveys. Oletin että rosterirunko olisi yhtenäinen ränni, mutta se onkin tehty sentin pitkistä osista mitkä haluaa irrota reunalistasta kun kumia nyppii irti.

    Eli tuon näköistä matskua:
    [​IMG]

    Korjakumilta löytyy nukkatiiviste mikä mittojen puolesta korvaisi tuon, mutta siitä puuttuu tuo rosteri. Mitään pussihousuautoa en oo tekemässä, mutta kaikki kiiltävä on plussaa ja alkuperäistä fiilistä haetaan..
    Ja noi on niin jäätävät vaihtaa että mieluummin ovia uudelleen kasatessa laittaisi kerralla kunnolliset.

    4D sedanissa on eri muotoiset takaovet joten raakamateriaalia olisi mielekkäämpää löytää kuin sedanin tiivisteet.

    Vinkkejä? Linkkejä? Ideoita? :eek:
     
  2. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Tämä kiinnostaa minuakin mistä noit voisi kysellä. Paitsi itsellä tarvetta harvinaisempaan 4D HT malliin sekä ovi että ikkunatiivisteitä...
     
  3. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  4. solar4

    solar4 2nd gear

    Entisöinti.com myy Steele Rubberin ja Soffsealin matskua, joista Steelellä on parempi valikoima. No can do sanoivat sielläkin.

    4D HT sensijaan kuulostaa helpommalta, ne kun on suosiossa ison veden takana. Ei kukaan hullu farmaria rakenna.. Oletko kurkannut www.steelerubber.com valikoimaa?
     

Kerro tästä muillekin!