68 Darttiin takalokasuojankaaret

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja ruma58, 13.3.2015.

  1. ruma58

    ruma58 1st gear

    Rock rock . Tietustelen kaverin puolest. Onx kellään tietoo Mistä mahtais löytyä UUSIA -68 2D Dartin takalokasuojankaaria ??? :odroll:Toki koko lokari voi varmaa tulla kysymykseen jos löytyy täält härmästä ja hinta on sopiva eli halpa/edullinen . Oon yrittäny googlettaa mut en oo löytäny, toki on voinu olla väärät hakusanat.
    KIITOS etukäteen !!!
    t Ruma 8)
     
  2. Windsor

    Windsor Gearhead

    Auto Metal Direct valmistaa laadukkaita peltiosia Dartteihin. Noita myy ainakin US parts ja Carkoivisto. Halvasta en tiiä, mut ei kait nykyään saa halvalla mitään uutta...
     

Kerro tästä muillekin!