68 MGB:n osia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja 75b, 8.11.2011.

  1. 75b

    75b Gearhead

    Olisko kellään sattumalta ylimääräisenä suoraa ja rikkomatonta 68-jenkkimallin MGB:n radiokonsolin peltirunkoa? Toppauksella ei ole väliä kun se uusitaan joka tapauksessa. Kiinnostaisi myös hyväkuntoinen MGB:n lämppärikotelon etupelti, kun tuokin on jostain syystä murjottu piloille.

    Kaiken lisäksi edellinen omistaja on jostain ihme tilantarvesyystä leikannut öljynlauhduttimen tarjotinpellin takareunasta jäähdyttäjän viereistä n. tuuman suikaleen pois. Huudellaan siis tässä nyt vielä sen verran, että jos jollain on nurkissa vaikka tuosta kohdin varaosiksi paloiteltavissa oleva runko tai vaikka koko tuo 'oil cooler tray' (siis 68-malliin) ylimääräisenä, niin kiinnostaisi. Voishan tuon puuttuvan suikaleen väännellä suorasta pellistäkin, mutta valmiin palan käyttö on aina huomattavan paljon helpompaa.
     

Kerro tästä muillekin!