´69 Camaro...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja janiluo, 22.10.2006.

  1. janiluo

    janiluo Gearhead

  2. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

  3. Fastback

    Fastback Gearhead

    Nämä ovat niitä afrikkalaisia kusettajia tms. Ottavat kuvat esim jonkun kotisivuilta ja laittavat auton myyntiin. Noihin vielä kun joku pöljä vastaa ja maksaa esim. varausmaksun tms. maksun ja rahat ovat ikuisesti tiessään.
     
  4. janiluo

    janiluo Gearhead

    Joo arvasinkin että nyt joku mättää!!! :-?

    - Jani -
     
  5. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Voi kun lähtiskin... Näitä samoja ilmoja riittä mönkkäreistä autoihin. Saanut alkunsa n vuosi sitten kiertäneestä erittäin aidon tuntuisesta ebayn kirjeestä jossa pyydettiin päivittämään tunnukset. Näin veivarit saivat tuhansia käyttäjätunnuksia salasanoineen. Eli voivat ilmoittaa feikkijuttuja oikean feedbackin turvin. Yhteistä on että yhteyden otto pitää tehdä aina suoraan ohi ebayn.
     

Kerro tästä muillekin!