69 Charger Hellaksen JENKKI purukumi mainoksesta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja TN, 10.7.2017.

  1. TN

    TN 3rd gear

    Onko kenelläkään tietoa tuosta kyseisestä 69 Chargerista, mikä oli Hellaksen JENKKI purkka mainoksessa siinä 70-80-luvun vaihteessa. Julisteessa poseeraavat Danny & Armi. Mikä on auton kohtalo tänäpäivänä?
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Oliko tämä nyt se Daytona-klooni.
     
  3. TN

    TN 3rd gear

    No en muista mainoksessa esiintyneen auton rekisteritunnusta ja mulla on mobilistin edellinen numero jossa on kuva tästä Chargerista Dannyn & Armin kera, mutta ei siinäkään näy rekisteriä.
     
  4. TN

    TN 3rd gear

    Jestas! Oisko tosiaan?
     
  5. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Kiertueen jälkeen auton osti Raahen seudulta ehkä lottovoittaja. Aikoinaan kaverini osti sen yhden kiemuran kautta ja maalautti sen helmiäisvalkoiseksi. Taisi sitten mennä vaihdossa 59 flattari Caddyyn, Sittemin kai Vaasassa? Täällä OD:lla, jossakin keskustelussa mainittu, että olisi tuhoutunut kolarissa Helsingissä?
     
  6. MJF

    MJF Double Gearhead

    Näin se fasepöökin tietotoimistossa joskus tulkattiin.

    https://makejalava.kuvat.fi/kuvat/ACS+2015/IMG_4634.JPG
     
  7. Kimmo

    Kimmo Gearhead

    En ole ikinä nähnyt kuvaa, jossa purkka Chargerista olisi näkynyt rekkari, joten varma en ole minäkään. Minulle on kyllä väitetty, että se olisi ollut tuo IB-22. Jos näin on, niin tallessa on...
     
  8. Charger-68

    Charger-68 3rd gear

    Joo..Oli kyllä Vaasassa .
     

Kerro tästä muillekin!