-69 firebird aurauskulmat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja vtormane, 25.4.2019.

  1. vtormane

    vtormane 3rd gear

    Mikähän nyt vikana kun olen aurauskulmat säätänyt nyt jo parikin kertaa. Vähän aikaa ajan niin kulmat muuttuu ihan persiilleen. Autosta tulee käytännössä ajokelvoton. Eilen säädöin ja kylillä ajelin niin kaikki ok mutta kun kävin vähän lujempaa ajamassa niin meinas käsistä lähteä ja hyvä kun pääsin kotiin...
     
  2. Onko lukitusmutteri liikkunut?
     
  3. pulttirengas

    pulttirengas 3rd gear

    Mitä olet autolle tehnyt että piti säätää?
     
  4. Ade62

    Ade62 Gearhead

    Eikö tuossa säädetä kulmat käytännössä vain ylätukivarresta? Shimmilevyillä mitkä tulee rungon ja tukivarren kiinnitysakselin väliin. Jos säädöt muuttuu noin nopeasti, kannattaa tarkastaa tukivarsien puslat ja pallonivelet. tai sitten on jäänyt kiristämättä mutterit ja shimmit ovat pudonneet? Myös ohjaussimpukan kiinnitys vermeineen kannattaa tarkastaa.
     
  5. peltsi

    peltsi Gearhead

    Miten säädit casterin ja paljon asteita?
    Muista vetää ylätukivarren pultti momenttiin
     
  6. vtormane

    vtormane 3rd gear

    Siis raidetangon välissä on säätö millä aurauskulmat säädetään. Sitä siis säädin...
     
  7. peltsi

    peltsi Gearhead

    jaa sorry, luin huolimattomasti... kun säätää niin välillä pitää autoa siirtää eteen-taakse että auraus asettuu uusiin säätöihin ja perään mittaus. Jos auto meinaa lähteä lapasesta niin aika pahasti on auraus pielessä eli melkein ajossa pitää harittaa.
     
  8. vtormane

    vtormane 3rd gear

    Olen ajanut aina testilenkin säädön jälkeen ja sain säädettyä mittanauhan mukaan nollaan. Auto tuntui hyvältä kunnes kokeilin suuremmassa nopeudessa...kotiin tultua renkaiden auraus silmämääräisestikin pielessä....
     
  9. 383

    383 Gearhead

    Kannataisiko käydä nelipyöräsuuntauksessa voisi tulla parempi o_O
     
  10. 3964

    3964 3rd gear

    Muuttuuko camberitkin vai pelkkä auraus,kannattaa tutkia mikä siellä antautuu joku säätö vai pusla,kuulostaa aika vaaralliselta.
     
  11. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Liekö selvisi tuo ongelma? Liitän toisesta topicista yhden mahdollisen vikapaikan:
     

Kerro tästä muillekin!