69 Valiant harvinainen suomessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja jukka63, 6.6.2008.

 1. jukka63

  jukka63 1st gear

  Tuli tommonen ostettua katukilpuriksi.Maski on oudon näköinen,empä oo paljon nähnyt samanlaisia.Näyttää kuitenkin ihan tehdasversiolta.Eikös jenkkiautoissa 68 ja 69 ollu aika harvinaisia,johtuen vuoden 68 devalvaatiosta? Tulevaa arvon nousua ja museorekisteri leimaa odotellen :rotfl:
   
 2. Moparisti

  Moparisti Gearhead

  harvinaisesta en tiedä, mutta onhan noita pari ollut nurkissa...
   
 3. slant six

  slant six Gearhead

  Mullakin oli yksi, tai on edelleenkin lähes tyhjä kori, jonka keulapellit ovat löytäneet tiensä edellä kirjoittaneen projektiin :lol:
   
 4. Rikuheikkinen

  Rikuheikkinen 1st gear

  itsellänikin on yksi joten eipä nyt hirveän harvinaiselta vaikuta.. harvinaiselta vaikuttaa löytää tuohon samaiseen malliin ikkunalistat... :mad:
   
 5. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mitä ikkunalistoja tarkotat? Eiks ne oo ihan samat listat kun kaikissa '68- '73 välin valluissa, etu ja sivulasit uudemmistakin sekä myös dartista?
   
 6. Rikuheikkinen

  Rikuheikkinen 1st gear

  tuulilasi ja takalasi.. jaa en oo ihan varma onkos ne samat pitää käydä kahtoo jostai .. :)
   
 7. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mull on käsitys, et ne on samat '68-'73 välillä. '74 muuttu vallu dartiks ja sen myötä takalasi, ja '67:ssa on tiivistesysteemi ja lista erilaiset.
   
 8. Rikuheikkinen

  Rikuheikkinen 1st gear

  selvä, mutta ongelma on että ei taho löytyä mistään... siis noita listoja :(
   
 9. Moparisti

  Moparisti Gearhead

  Kysäses riku tolta slant six:ilta, sillä on ainaki ollu tommonen 4-ovinen 69 valiantti purussa..
   

Kerro tästä muillekin!