6cyl Motorcraft (Fordin DuraSpark) jakajan kytkentä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja HornetRWB, 14.11.2002.

  1. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    On tässä taas säätäminen menossa. Auto on '67 AMC Rebel, johon sovitan '80 Jeep Wagoneerin kärjettömän duraspark jakajan, joka on siis fordin tekele ja ymmärtääkseni pirun hyvä jakaja. Lienee talviautoon sopiva. :wink:

    Löytyykö keneltäkään ko. jakajan kytkentäkaaviota tai tietoa mikä piuha menee mihinkin? Jakaja on vuosimallia 1980 ja ymmärtääkseni tosiaan DuraSpark.

    Sain kaupanpäälle jotain piuhoja, mutta ne oli aika hyvin kärynneitä (olleet liian lähellä pakosarjaa) eli ei paljoa lohduta...

    Any ideas..? =)
     
  2. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Olen muutaman MSD:n boxin kytkenyt eri autoihin ja omani pelaa edelleen (ja jatkossakin) ihan kärkijakajalla. Sen verran on ollut ongelmia pimenevien laatikoiden kanssa. Käynnistyvyys on ainakin hyvä kun kipinää pukkaa oikein urakalla, ei kastu tulpat. Muusta hyödystä en kyllä osaa sanoa.
     

Kerro tästä muillekin!