7 1/4 mopar eri vuosimallit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Batmobile, 22.4.2010.

  1. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Näky olevan dartista perän hampaat suhteellisen sössönä, ihme kyllä pelaa hyvin kun kaasuun ei koske kun vähän nimeksi. Hieman jos rivakammin kaasua painaa, niin jo kuuluu perästä että holoholoholo...

    Kaverilla olis aspenista kotosin olevan 7 1/4, niin tarkoituksena tässä olikin udella, että onko nuo täsmälleen samoja? Tarkottaen siis niitä perän sisuskaluja, kun aspenin perästä puuttu kuoret kokonaan.
    Ei huvittais ensin purkaa omaa pöydälle, ja todeta että; "oho, eihän se olekkaan per... sama."

    Dartti siis ´75, aspenista ei tietoa.
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Kyll väittäisin et samat on. Jossain vaiheessa noissa muuttu laakerikoko vetareilla ja klumpin sivuttaissäätö, mut mun mielestä '75:ssa on jo ihan samat tsydeemit kun perskynän bärsseissäkin.
     
  3. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    No tuota laakerikokoa sitä lähinnä mietittiinkin... Josko tuo sitten sama olis.
     

Kerro tästä muillekin!