7 satasen lukko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jorkki107, 9.6.2009.

  1. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    onpi sellanen onkelma että kytkee lukon päälle sika aikasin ja se suurin ongelma on ettei tohon laatikkoon mene yhtään johtoa.lukkoturbiinin pistoke on tyjänä.tv vaijeria oon säädellyt ja se lukko lähtee kyllä pois kun tarraa kaasua.
    muistelin :oops: että joskus ois ollu juttua et sen lukon ohjauksen voi tehdä sisäisesti???????? taidan vaan kuvitella. :-?
    eipä tossa muuta vikaa oo mutta vituttaa se nyhtäminen päälle ja pois.


    toivottavasti ymmärsitte? :poff:
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Sen saa toimimaan ilman sähköä ja sun tapauksessa lukon venttiiliin ei ole vissiin laitettu jäykempää jousta ja lukko menee sen takia "ajoissa" päälle.
     
  3. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    no se oli nopea.kiitos tiedosta,aja´ttelin jo et laukeaa kun sulhaspoika hääyönä. :oops:
     

Kerro tästä muillekin!