-70 charger luukkulamppu ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja jariha, 29.8.2013.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

    eli tossa :pinup: sankkerissa on tällainen ominaisuus että valot kun laittaa päälle luukut aukeaa normaalisti, valot kun sammuttaa eivät mene kiinni tai menevät ehkä kerran kesässä?

    tämäpä selvis ihan tallikaverin avustuksella, tai kyl siinä viel vähä vikaa on mut tiiänpähä ainakin mitä ja mistä vikaa hakea :D
     
  2. mf440

    mf440 1st gear

  3. jariha

    jariha Double Gearhead

    toi johtoliitos oli tossa rempatussa moottorissa rikki ja tod.näk vielä myös joku juttu rajakytkimessä? jää ruksuttaan ku menee kiinni? vaihoin vanhan alkuperäisen moottorin ja rupes toimimaan kuten pitää :D aiemmin oli vika releessä joka oli hapettunut ja se putsailtiin tossa jo parivuotta sitten samalla kun uusi moottori vaihdettiin, ei tullu vaan sillon tuolla vanhalla moottorilla kokeiltua, vtun amerikan joen korjaukset :mad:
     
  4. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    Mulle tuli tuolta headlight motor-manilta korjattu moottori Ebayn kautta.
    Olihan se suolasen hintanen,mutta toimii komiasti.

    Ei tarvinnut enää käydä sateessa ja pimiän tullen virittelemäs nippusiteillä luukkuja auki :D
     

Kerro tästä muillekin!