-70 Chargerin lämppärin kenno

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Poni -69, 9.3.2014.

  1. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Millanen homma toi on vaihtaa? Pitääkö koko kojelauta purkaa vai pääseekö tohon käsiks alakautta/hanskalokeroo purkamalla?
    Ja siis mallia normaali,ei ilmastointia.
     
  2. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Käytännössä lasi pois, kojelauta pois ja lämppärinkotelo pois. Josta sit lähtee luukku pois minkä takana kenno.


    Mutta, saiskohan kojelaudan runkoa löysäämällä (siis vaan päistä irrottamalla) tilaa sen verrann että sais lämppärin kotelon pois? kannattaa googlettaa tai koittaa.
     
  3. mopsiboy

    mopsiboy 3rd gear

    1971 Chargerissa se lämppäri lähti irroittamatta kojelautaa. Konehuoneen puolelta letkut irti ja lämppärin kiinnitykset auki. Moottori muistaakseni piti myös ottaa konehuoneen puolelta ensin pois. Sen Lämppärin sai sitten keikuttelemalla pois sieltä kojelaudan alta. Pitää varovasti ottaa ne vaijerit yms. piuhat irti ennenkuin sen sieltä pois kokonaan vetäisee. Vaihdoin sen lämppärin kennon kun se vuoti. US-partsilta sai uuden sopivan.
     
  4. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Nysse on irti..
    Noin tunti siinä meni ku alotin,hanskalokero veke,sieltä sai noi venttiilien vaijerit irti,konehuoneen puolelta ne apparinpuolen kaks mutteria auki ja tietty letkut irti,kuskin puolelta ei ollu edes kiinnitetty vaikka pultti onkin.. Sit vaan pyöritellen ja nitkutellen pikkuhiljaa ja irtos..Kenno tilaukseen ja sillävälin kotelon fiksausta..
    Takasinlaitto se taitaaki sit ottaa aikaa,hermoja ja olutta.. 8)
     
  5. Siige

    Siige 3rd gear

    mistä noita kennoja sais tilattua?
    ite irrotin kans kennon ja oon miettiny et saisko korjattua ku vuotaa inasen vaan..
     
  6. r/t

    r/t Gearhead

    rockauto myy noita kennoja.
     
  7. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Just RockAutosta tilasin kennon,jotain 80€ rahteineen.
     
  8. Siige

    Siige 3rd gear

    rockauto rocks!!
     
  9. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    No ei ottanu aikaa,hermoja saati kaljaakaan.. about pari tuntii ku kotelo takas paikallaan,vaijerit kii ja kosla tien päällä.. 8)
     

Kerro tästä muillekin!