´70 GTX

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja ply72, 24.2.2008.

  1. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    ^ ^ juu kyllä tuo voimakas väri on sitä ei käy kieltämäni. En kyllä oo ite koskaan tarkemmin aatellu että miten väri vaikuttaa oikeesti auton muotoihin.


    Mutta kyllä tuo plummi sekä musta käy erinomaisesti yhteen.


    Hieno väri kuitenkin.
     
  2. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Tietääkö kukaan onko tuo GTX lyhenne jostain? Yleensähän GT tarkoittaa Gran Turismoa.
     
  3. superB

    superB 1st gear

  4. cuda69

    cuda69 Gearhead

    -96 vuonna Haaparannassa oli sikahieno -70 gtx myytävänä ja maksoi kokonaiset 35000 kruunua.Mulla on vieläkin tuon auton kuva albumin eka sivulla ja alla teksti Joskus vielä minullakin. no nyt on samalla sivulla satelliten kuva GTX:n vieressä.Viel on pitkä matka että kunto olisi sama. 8)
     
  5. superB

    superB 1st gear

    oletko kysellyt jospa olisi vielä kaverilla tallissa, hintaan kai tulee yksi nolla lisää :D
     
  6. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Ei ole enää Karilla. Itse asiaissa noita oli Haaparannalla myynnissä kolme yhtä aikaa + Kalixissa '70 Charger 440+6. Halvin oli tuo Eskon mainitsema metallin punainen GTX, Charger kallein about 80.000 mk.
     
  7. superB

    superB 1st gear

    ei kai näitä ole tullut lisää :eek:
     

Kerro tästä muillekin!