-70 luvun chevyjen runkomateriaali????

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ToniC, 26.3.2009.

  1. ToniC

    ToniC Gearhead

    ... Mitäköhän laatua rungot on? Pitäs vähän leikata ja liimata.


    Lisäys. Ei se ainakaan ihan tavallista patarautaa ollut, kun joskus robotilla oikasin capricen runkoa. Ketjut muistutti viulunkieltä.

    olisko joku hardox fiksu veto, kun runkoa kavennellaan, lyhennellään ja boxataan. katsastusmies haluaa ainakin paperit kiertojäykkyydestä, joten auttaisko materiaalivalinnat myös niihin. murtuuko helpommin?
     
  2. yoko1

    yoko1 1st gear

  3. PauliP

    PauliP 1st gear

    Ykkösluokkainen rauta on oikein pehmeää ja haperoa ö-laatua kun se on aikansa ruostunut, kun taas toisaalta kakkoslaatuinen vastaavasti yhä hyvää kakkoslaatua jos se ei ole päässyt ruostumaan.
     
  4. xp

    xp Gearhead

    Joo, mikä vaan uusi alkupräisen paksuinen käy.
     
  5. jylhä

    jylhä 1st gear

    Kuten myös jokin käytetty saman paksuinen! Kuormapiileissä on vähän tarkempaa joissain tapauksissa millä sitä runkoa jatketaan. Taannoin belgiasta tuli scanian runkopalkkia, makso reippaat 100e metri. Hauskaa oli huomata RUUKKI tekstit palkeissa,raudan kierrätystä noin maantieteellisesti... :wink:
     

Kerro tästä muillekin!