70-luvun monte carlot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Aatu, 26.8.2006.

 1. Aatu

  Aatu 3rd gear

  Nyt kun on jagge myyty niin on ihan uudet kujeet.. :) Ostin tänään vm.1973 monte carlon ekaksi täysin omaksi harrastejenkiksi.. Auto laitettu ulkoa, mutta sisusta vähän rempallaan.. Tekniikka puolesta tiedän vain, että kone 5,7L Tarvis pikkusen vinkkejä, että mistä esimerkiksi tiivistetä kannattas kysellä. Auton VIN-koodi täytys myös saada käännettyä luettavaan muotoon... Kaikki autoon liittyvä kiinnostaa...

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 2. Parittamisen voikin sitten ottaa harrastukseksi.. :poff: Ei mutta hieno auto ja onnea jenkkiharrastuksen uralla..
   
 3. wildchild

  wildchild 1st gear

  PIMP!
   
 4. -nikke-

  -nikke- Gearhead

  http://www.oitracon.fi/tiiviste/esittely.html

  Tuollta kuulemma kannattaa kysellä.

  Mutta nätti on auto, muuta en tähän hätään osaa sanoa. :)
   
 5. Aatu

  Aatu 3rd gear

  Kiitos.. Onko nää 70-luvun montet muuten harvinaisia? Yhtään samaa vuosikertaa en ole nähnyt.. :eek:
   
 6. tikau1

  tikau1 1st gear

  Meillä on -71:nen. Ei ole toista tullut vastaan, mutta Lappeenrannassa on kuulemma -70 ja ehkä jossain Haminan suunnalla on yksi.
   
 7. Aatu

  Aatu 3rd gear

  Jeess, mutta -73 ei kellään oo tietoa?

  Pari lisää...
  [​IMG]
  [​IMG]

  Kameran takana pikkuveli..
  [​IMG]
   
 8. Aatu

  Aatu 3rd gear

  Auton historia kiinnostaa myös.. Kai täällä on entisiä omistajia..
   
 9. blt4spd

  blt4spd Gearhead

  Ylivieskassa oli vielä pari kesää sitten tuollainen 73 tai 74. Oli muistaakseni alunperin metallipunainen mustalla vinyylikatolla. Auto ilmestyi jossain vaiheessa liikenteeseen vaaleen vihreenä, jonka jälkeen se varmaan myytiin johonkin päin.
   
 10. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Ei ole enää.
   
 11. Kalikali

  Kalikali Gearhead

  Sulla taitaa olla Montessa noi sivulle kiepsahtavat etupenkit, joka helpottaa takapenkille menoa. GM:hän käytti niitä 70-luvun alussa ja olen nähnyt sellaiset yhteen 2-ovi Valtteriinkin heitetyn. Joka tapauksessa mielenkiintoinen tekninen sovellus.
  Tulee vähän mieleen 50-luvun Moparit.
   
 12. Aatu

  Aatu 3rd gear

  Joo kyllä penkit pyörähtää.. Mistähän kannattas kysyy konepeltiä tähän -73?
   
 13. Bandicoot

  Bandicoot Gearhead

  Netti huutokauppa ebay.sta,sieltä minäkin omaan autooni takapaksin kannen sain,firmaa en muista enää mutta tämä purkaamo sijaitsi arizona,ssa.Greyhound rahti ei kallis ja suomeen vaikkapa floridasta Anne Casagranden kautta, ellet tutun ,tutun,serkun kautta sitte.
   
 14. Aatu

  Aatu 3rd gear

  Yritin selvittää montako -73 montea on suomessa, tosin se ei ole ihan helppoa.. Ake ei tiedä mitään koska autoa ei ole tyyppihyväksytty EU alueelle, eli sellaista mallia ei "ole olemassa" Tulli ei osannut myöskään auttaa, joten ainoa toivo on nyt tullihallitus. Jonne pitäis lähettää kirjallinen kysely verotetuista carloista... Näin meillä suomessa.. :rotfl:
   
 15. bdr529

  bdr529 1st gear

  Komea on. Sivukuvassa näkyy hyvin nuo hienot lokasuojien pokkaukset. Pyöreät etuvalot on persoonalliset - ehtikö tuohon korimalliin neliskulmaisia tullakaan. Turvapuskuritkaan ei pahemmin haittaa, takana jopa lievästi mattolaiturihenkiset :).
   
 16. cb125twin

  cb125twin Double Gearhead

  työkaverilla on '76 tuonnäköinen punanen...
   
 17. tiitikki

  tiitikki 1st gear

  Minulta löytyy edelleen 76 monte ja taitaa löytyä vielä vuosia etiäpäinkii... Johan tuota ollaan 4 vuotta yhteistä taivalta taitettu 8)
   
 18. vespa68

  vespa68 Gearhead

  Samaa näköähän noissa on, se punanen on Pontiac GP.
   

Kerro tästä muillekin!