70 Moparin C-bodyyn parempaa ohjausta.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja jukka63, 12.10.2011.

 1. jukka63

  jukka63 1st gear

  Valmista tehostettua kittiä ei saa ilmeisesti mistään? Mua häiritsee toi pieni väljyys keskialueella ja tunnoton ohjaus.Ens kesänä tolla on tarkotus mennä kovaa top speed kisoissa ja jotain tarttis tehdä.Duunin puolesta mulla on ollut alla tuoreita tojotan ja vw:n pakuja.Ohjaustunto hyvä,tehostus sopiva ja välityskin ihan passeli.Pystyiskö tommosten ohjausta soveltaa vanhaan Crysyyn ?
   
 2. Shit-O-matic

  Shit-O-matic 1st gear

  Kyllähän sinne minkä tahansa ohjausboksin saa jos vaan jaksaa tehdä kiinnikkeet ja ohjausakselin boorit natsaa toisiinsa. Mutta helpompi varmaan olis metsästää vanhemman C-bodyn tehostamaton simpukka jos meinaat vaan kisaa sillä vehkellä ajella. Kaupunkipyörittelyssä onkin sitten jo vähä tuskasempaa.
   
 3. mikaboy

  mikaboy 1st gear

 4. JayJay

  JayJay 3rd gear

 5. jukka63

  jukka63 1st gear

  kiitoksia vinkeistä.Tulossa on joku täys kunnostettu ja paremmalla ohjaustunnolla varustettu versio.Firman nimee en muista,Pro jykä kun on hoitanut tilauksen.
   

Kerro tästä muillekin!