72/73 Gran Torino Sportsroofit ja muutkin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Granaatu, 20.12.2003.

  1. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Morjens. Noita vuosien 72 ja 73 luiskaperäisiä Ford Gran Torinoita ei ole liiemmin vastaan tullut, pari kuvaa olen 72sta nähny, 73sia en tiedä kuin omani. Onkos Overdriven käyttäjissä henkilöitä jotka tuntisi tai tietäisi jossain täällä Suomen maassa niitä lymyilevän? Pitkään on jo askarruttanut asia. Kiitos jos tietoa löytyis. T Aatu

    EDIT: Kun ei noita löydy niin minkälaisia muita Torinoita on liikkellä tai muuten vaan tiedossa olevan?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Granaatu 2004-05-26 21:36 ]</font>
     
  2. Karva

    Karva Gearhead

    Kouvolan suunnalla oli aikanaan pari, meitin -73 joka myytiin, ja yhä paikkakunnalla oleva -72, jonka kunnostus ja korjaustyöt on kesken eräässä paikallisessa pajassa ... se saattaa olla myynnissä
    :-o :-o :-o
     
  3. Granaatu

    Granaatu Gearhead

  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hello Granaatu! Onks toi sun auto sellanen metallihohtosininen? Semmonen tuli nähtyä kun käytiin viimeks Lahden Kansityössä tossa joskus alkusyksystä. Sen verran erikoinen (ja komea) voortti että jäi mieleen :smile:
     
  5. v80

    v80 Gearhead

    Eikös Harjussa seiso muutama Torino, sininen ja punainen vierekkäin. Mallista eikä vuosimallista ole kyllä tietoa, sen verran kaukaa ohi ajaessani olen ne nähnyt.
     
  6. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Moro Big Bad Chevy.
    Kyllä mä pari kertaa syksyn alkupuolella siel Lahden kansityössä kävin kun piti Mazdan kantta käydä oikastamassa että sai talveksi kiesin alle. Sama met.sininen valkosella katolla melkoisen varmaan.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Granaatu 2003-12-23 00:56 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Granaatu 2004-05-26 21:31 ]</font>
     
  7. Granaatu

    Granaatu Gearhead

  8. Karva

    Karva Gearhead

    No heitetääs piruuttaan sekaan etsintäkuulutus, elikkäs meitillä oli joskus aikoina ammoisina Ford Gran Torino -74 jonka rekkari oli VAP-666 ja ilmeisesti sama auto oli pikkasen korjauksen ja kolarointi rupeaman ja parin muun omistajan ja välistävedon jälkeen kilvissä -89 vuonna AAM-99?, no aivan varma en ole onko kyseessä sama kiesi mutta saman vuoden kasissa, nro 8, oleva ilmoituksen auto näyttää kovasti tutulle ....


    Missähän moinen mahtaa tänäpäivänä majailla, ja mikäli mahdollista voisimpa ostaa vaikka takas ... Kotiin.

    :-o :-o :-o
     
  9. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Jos vielä kerran yrittäis kysyä jos joku viisasten juomaa nautittuaan nyt vuoden viime hetkillä ja uuden alussa näkisi takauman tai vision että olis joskus nähny tämmösen fastback Gran Torinon jossain, joskus. Mut jos ei, nii ei voi mitään. Onnekkuutta uudelle vuodelle kaikille.
     
  10. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Kaivetaan vanha topicci esille ja laajennetaan muihinkin Torinoihin, siispä kaikki korimallit?. Minkälaista löytyy tai on tiedossa?
     
  11. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Kyllä me Aatu taidetaan olla MuscTor mukaanlukien suht harvinaisten autojen omistajia! (Ainakin näin suomen oloissa) Ja kaikki kolme kuuluu vielä samaan kerhoonkin...
     
  12. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    ja 73 malli missä keulaan on tullu tommonen jöötipuskuri:
    http://www.torinocobra.com/guest_htm/mike_harris.htm

    Vähän ohi, mutta eräs kokemus torinosta.
    Haikeena tota kuvaa katselin...
    Vuonna -88 mulla tollainen oli. Serkkuni asusti silloin nykissä ja oltiin kaveriporukalla siellä ja lähdettiin vähän isoamannerta torinolla kiertämään. Ostin sen muuten serkultani 100 taalalla. Hyvin toimi floridaan ja "melkein" New Orleansiin mutta sitten sadekelillä se oli heittänyt vedet ulos zyylarista ja kone vähän lämpesi. Ei meinaan toiminut toi lämpömittari. Se hajos keskelle ei mitään.
    Kaverit lähti peltojen poikki lähimpää taloa etsimään, et sais hinausauton paikalle.Minä jäin toisen kaverin kanssa rommikolan voimalla autoa vahtimaan. Parin kolmen tunnin päästä hinuri tulikin ja hinas meidät lähimpään kylään. Tummat etelänmurretta puhuvat miehet tutkivat voortin ja pasana moottori oli. Saatiin kuitenkin myytyä se niille sinne korjaamoon 150 taalalla. Joten kun hinaus maksoi 50 ja auto 100 päästiin omille. Sitten matka jatkui greyhoundilla orleansiin
    seuraavat 12 tuntia. Arvaa ottiko pattiin.
     
  13. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Siltä vaikuttais. Se vihreä V8ssa muistaakseni`91 esitelty 2ovinen`72 on elossa kun kysyin tekstarilla Autofaktan rekkarin perusteella jokunen kuukausi sitten.
     
  14. Hei kaikki luiskaperäset. Mä oon myyny Poriin tänä vuonna paljon palikoita -72 Torino Fastbackiin. Keltanen kaunotar isolla suulla. Multa saa omistajan puhelinnumeron, jos kiinnostaa kysellä tarkemmin. 050-5117192
     
  15. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Aspen: Mä olen ujo poika enkä varmaan uskaltais soittaa kun en tunne. Mutta onko sulla enemmänkin osaa myytävänä ko.autoon?
    Jonkun Overdriven käyttäjän kuvagalleriasta bongasin joskus punaisen 72 fastbackin, ei siitä sattuis joku tietämään?
     
  16. Aika vähiin on jo osat käyny, mut jotain pientä löytyy, kuten kojelaudanpäällinen, aurinkolipat, sisälokkarit, runko, ym. pientä hilpettä. Ei siis enää korin peltiosia. Tuulilasikin muuten löytyy!
     
  17. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    On mullakin yksi tuulilasi, jos noin niinkun joku Rancheron omistaja sattuisi tarvitsemaan. Ja sisälokkarit on tallin nurkassa ja huonoja aurinkolippoja on laatikko pullollan. Ja Rancheron takavalot, takalasi ja vasen ovenlasikin löytyy. Ja ohjausvarsia ja tukivarsiakin löytyy. Vaan löytyykö keneltäkään ehjiä ovipahveja? Kaksiovisen Torinon tai sitten Rancheron?
     
  18. Jman

    Jman 1st gear

    Torino-72

    menee vähän aiheen sivuliepeille..anyway Grande malli-72 makso armon vuonna 1991 floridan helteessä 250$..palveli käyttiksenä kunnes ostin -71 coupe de villen(400$).eli vituttaa nää kotimaan hinnat! Sportrooffi miellyttäis tottamooses silmää nykyäänkin..
     
  19. Fiskis

    Fiskis Gearhead

    Kun olin luopunut omasta Rancherostani, möin varalla ollut ylimääräinen ovipari länsirannikolle veekasista tutun vihreän '72 GT formal roof -Torinon omistajalle. Niissä oli hyvät siniset panelit. Kai ne jossain vielä ovat. Varalle hänkin ne osti.

    Vielä löytyy pari uutta, alkuperäispaketissa olevaa, keltaista sivuvaloa etulokasuojiin. Kun niitä joskus 15 vuotta sitten vielä sai kaupasta ostaa, jouduin maksamaan 350 mk/kpl! En sitten raaskinut muuttaa niitä takalokasuojiin sopiviksi, joten tallella ovat.
     
  20. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Moro,

    Kuin ikään kiinnostunut, yllättävää kyllä... :)

    Mennäänpä pojat järjestyksessä:

    - Onkos sisälokkarit missä kunnossa ? Saattais kiinnostaa.
    - Aspen: Mitä on "muuta hilpettä" ?
    - Aspen: tuulilasilles justiin tänään ilmoittautui potentiaalinen ostaja, vaikken tästä sun lasista tiennytkään, laitan yv:ssä


    No, kaikille (== Fiskis + Seppo + muut...)

    - Kaikki: niitä sinisiä 2D ovipahveja sopii mullekin kaupitella...
    - Tarkoittaako Jman Grandellaan Gran Torinoa ? Vois kiinnostaa, jos hinta OK
    - Noi Fiskiksen länsirannikolle myymät ovat varmaankin päätyneet Valtoselle... tosin en nähnyt niitä kun viimeksi kävin. Kukas muu noita olis hommannut varastoksi asti ? :) Tosin ei sillä muistaakseni vihreätä ole ?...
    - Vois tuo Karvan tietämäkin kiinnostaa, jos asiallisissa hinnoissa ?
    - mitäs nämä v80 näkemät ovat ?


    Mikäs tässä oikein on, aikanaan kun kyselin OD:lla joskus vuonna miekka ja kypärä Torinon omistajia, ei löytynyt mistään !?! Nyt taas alkaa olla enemmänkin !?!

    GranAatu: Valtosella on tuommoinen lähettämäsi ylemmän linkin näköinen, mutta GT vm. -70 ja myös punainen, tosi hienossa kunnossa. Ei vaan taida olla myynnissä.
     

Kerro tästä muillekin!