727:an tilalle 518

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja pjtk, 13.3.2012.

  1. pjtk

    pjtk Gearhead

    Oon vaihtamassa 70 luvun vessaan 518 vaihteistoa. Loota kyllä meni heittämällä paikalleen, mutta vetolevyn ja turbaanin väli tuntuu kovin pitkälle. ei oikeen taho yltää 727 :an pulteilla turbaaniin asti. Onko 727:ssa ja 518:ssa erilaiset vetolevyt?
    Onko kellään kokemusta tämmösestä swapista.
     
  2. kathwen

    kathwen 1st gear

  3. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Mehulinko saa tulla 1/8" ulos päin lootasta, jos pultit ei vieläkään yllä sit varmaan tarvis askarrella välilaippa kampuran ja vetolevyn väliin tai pienet shimmi palat ja pitemmät pultit kiinnitys reikiin?
     
  4. Ck

    Ck Gearhead

    Prikat väliin ja pitemmät pultit. Kuinka suuri se väli on?
     
  5. pjtk

    pjtk Gearhead

    Orkkis pultilla yltty ikäänkuin huulille, mutta ei riittänyt, että ois ruvennu kierre vetään. Varmaan pikkasen vetolevyä vääntämällä ois saanu kierteen imaseen. Eli ihan pienestä oli kiinni. Edellisen viestin ajankohdasta näkee kellonajan (tunti pois) koska luovutin. Joskus on parempi luovuttaa ja kysyä kuin väkisin vääntää. Mullakin kun noiden työkalujen koko kasvaa aika herkästi tuohon kellonaikaan.
    Taidampa vaan seuraavaks kokeilla pientä vetolevyn vääntämistä. Kyllähän se rauta muokkautuu. :rotfl:
     
  6. Ck

    Ck Gearhead

    Vedä se turbiini kiinni siihen vetolevyyn ja jos se tulee reilusti yli 3mm niin sitten prikkoja väliin.
     
  7. pjtk

    pjtk Gearhead

    Jep näin mä sen teen.
     

Kerro tästä muillekin!