727 ja lukkoturbiini

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja pjtk, 26.10.2010.

  1. pjtk

    pjtk Gearhead

    Mistäs parhaiten tunnistas 727 lukkoturbaani vaihteiston? Oman ainakin periaatteessa pitäs semmonen olla, mutta kylläpä se luistaa kolmosella. Saattaahan siellä jotain olla rikkikin.
     
  2. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    jos se on autossa kiinni niin valmistenumerosta tai ottamalla öljypohja pois. venttiilipöydässä on yksi putki mitä ei ole tavallisessa venttiilipöydässä.
    ainakin näillä konsteilla selviää.
     
  3. pjtk

    pjtk Gearhead

    Ahaa, Niitä numeroita oonkin siittä koittanu tirkistellä. Johonkin sen oikeen ylös otinkin, mutta hukannu sen jo tietenkin. Mikäs ero niissä valmistenumeroissa on lukottoman ja lukollisen kesken?
     
  4. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    valmistenumeron perusteella et suoraan näe mikä laatikko on kyseessä vaan valmistenumeron kanssa voit alkaa kuukkeloimaan ( Google ) jos loytyis sitä kautta tietoa.
     
  5. pjtk

    pjtk Gearhead

    Ok. Selvinneehän tuo kun pitää jokatapauksessa se pois paikaltaan käyttää, ku luistelee vähä liikaa.
     

Kerro tästä muillekin!