727:ka vollottaa?!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja 944676, 29.7.2009.

  1. 944676

    944676 1st gear

    eli mulla on dusterissa 360:pin jatkeena n.3000rpm stalspeedin turbiini ja 727 laatikko. laatikkoon on tehty peruskorjaus ja asennettu shiftkit n.3000km sitten. jo viime kesänä kuuntelin että laatikosta kuuluu heti liikkeelle lähdössä pienillä kierroksilla ykkösellä ja pakilla sellainen outo ujellus. ääni loppuu heti kun kierrokset nousevat jonkun verran ja muilla vaihteilla ääntä ei kuulu. kiinnostaisi tietää mistä ääni voi kuulua ja onko aihetta huolestua? luulis nyt että tuo aski vähän pitempään olis kestäny kun on kuitenkin ihan täysremontti tehty. :eek:
     
  2. martiar

    martiar 1st gear

    On planettapyörästön ominaisuus .... Ja hyvin tyypillinen ääni mopen laatikoissa .....
    Ei aiheuta suurta hiusten halkomista ....


    AM-Racing
     
  3. Ck

    Ck Gearhead

    Jos ei ääni oo niin kova että häiritsee ajamista, mitään ei tarvi eikä kannata tehdä. Ihan normaalia.
     
  4. Coronet -73

    Coronet -73 3rd gear

    Joo itellä Mopen 999-laatikossa sama juttu teräskuorisilla planeetoilla... Alkuun ärsytti mut ajan myötä ääneen tottuu... 8)
     

Kerro tästä muillekin!