727 kyssäri.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja sherif, 18.4.2007.

 1. sherif

  sherif 1st gear

  Tää kuva näyttäs että forward-pakan jousilevyn ja pakan välissä olis 2 kappaletta noita isoja lukkorenkaita. Pitääkö paikkansa? .. Luulisin koska tallin lattialta löytyi yksi sopivankokoinen renkula ja yhden sinne vain muistan laittaneeni :lol: Onko kokemuksia?

  niin vois ton linkinkin tosiaan laittaa..
  http://amccf.laatikko.org/tech/AT/AT_TF ... mp_clu.jpg
   
 2. rt68

  rt68 1st gear

  Tuossa kuvassa osa 16.425-6 on sellainen yhtenäinen metallinen tai uudemmissa muovinen rengas ja 16.425-7 on aalto lukkorengas jossa se aaltomaisuus on paljon jyrkempi kuin varsinaisessa pakan lukkorenkaassa mikäli siinä aaltorengasta käytetään, (toisissa se on suora) 16.415-11
   
 3. sherif

  sherif 1st gear

  No Mulla ei ollu kun se yks perkeleen aaltorengas.Ei mitään yhtenäistä renkulaa. En tiä että onko toi yks silee lukkorengas ollu sit siel vielä kaverina sielä. Ostin lootan purettuna pahvilaatikossa eli paha sanoo. Pelaakohan se pelkällä sillä aaltorenkaalla? Mä en nää syytä miksei pelais. Kertokaa joku viisaampi. Loota pitäs varmaan jo viikonloppuna ruuvata kiinni.
   
 4. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Jos se tukirengas oli muovinen niin joskus se "palaa" kiinni eikä lähde vahingossa irti.
   
 5. rt68

  rt68 1st gear

  Laittaisin kyllä sinne sellaset osat kuin kuuluu. Eikös sielläpäin ole automaattihuolto Päivinen, käy kysäsemässä jos sieltä löytyisi oikea rengas. Voisin minäkin sellasen lähettää mutta ei kerkeä kyllä viikonlopuksi.
   
 6. sherif

  sherif 1st gear

  No tää pakka oli kyllä niin palanut että en ihmettele vaikka se muovirengas olis sulanu ja valahtanu yhtenä klönttinä öljypöhjaan :lol: Tarvi meinaan aikas miehekkäästi lekaa ennenkun irtos... Pitää käydä vissiin taas Päivistä kiusaamassa. Yhden pakeliittilaakeriprikan siltä jo kävin pummimassa.
   
 7. rt68

  rt68 1st gear

  Tarkasta samalla myös ne kytkinten lukkorenkaat etteivät ole "rympännyt". Jos kytkin palaa oikein kunnolla voi myös lukkorenkaat saada siipeensä ja ovat löysiä uriinsa. Pummaa varoiksi nekin uudet/käytetyt ja huomioi että niitä on eri paksuisia ja niitä vaihtamalla saadaan ´säädettyä kytkinten välykset.
   

Kerro tästä muillekin!