727-Torqueflite öljyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Patsi, 8.5.2013.

 1. Patsi

  Patsi 3rd gear

  Lootaan pitäis vaihdella öljyjä ja tuo Aatamin aikainen korjausopas neuvoo laittamaan A-tyypin öljyä. Kannattako tuonne laitella jotkut hieman "kehittyneemmät" ölpät vai tilaanko tuolta suoraan Type-a:ta kun ei näyttäis kallistakaan olevan. Vai onko nuo accelin öljyt mistään kotoisin?

  http://www.vaihteistokauppa.fi/product/309/accel-type-a
   
 2. DD6

  DD6 Gearhead

  Valurauta-Torqueflite (edellinen -58) ja nykyinen amuliini-727 molemmat pelaavat hyvin uudemmallakin Dexron III-luokituksen ölpällä. Mitään kehittyneempää en ole sisään survonut. Nuo ovat "taaksepäin yhteensopivia".
   
 3. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

 4. Patsi

  Patsi 3rd gear

  Pitää huomenissa käydä metsästämässä tuota Teboilin öljyä. Kiitos vinkeistä.
   

Kerro tästä muillekin!