727 vaihteet välillä hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja kippis, 27.9.2021.

  1. kippis

    kippis Gearhead

    parkkipaikalta kun lähtee kylmällä autolla niin välillä ei löydy D vaihdetta ollenkaan. ensin pakittanu 10 metrii ja sit kun lähtee etiäpäin niin joutuu hakee P asennosta uudelleen ja sit Deelle niin voi löytyä vaihde.
    ja risteyksessä voi D tavallaan hävitä mutta löytyy sitten kun painaa enemmän kaasua. mut voi nykästä sit vähän reilummin...
    siis samalla kun D häviää niin R on myös kadoksissa, auttaa siis kun hakee Peen kautta uudelleen.
    mistäs nuo kielisi ?
     
  2. kippis

    kippis Gearhead

  3. Hukka86

    Hukka86 2nd gear

    Öljyä tarpeeksi?
     
  4. kippis

    kippis Gearhead

    1,5 litraa öljyä joo lisää ja toimii kun ajatus.
    mukava ku välillä menee helpoimman kautta =)
     
    Slant Sickness tykkää tästä.
  5. twincam6

    twincam6 3rd gear

    Eikö öljytikku sitten näyttänyt totta kun kuumana käynnissä mittasit öljymäärän?
     
  6. kippis

    kippis Gearhead

    Kyllä se oikein näyttää, mut edellisestä öljymäärän tarkastuksesta on aikaa... kun ei ole parkkiruutua koskaan merkannut. Ilmeisesti ajossa vaan hävinny.
    (Sitä oikeen pelästy että joko tää 140e loota on porsimassa. Et hyvin on palvellu jo 8 vuotta.) Terveiset sinne euran suuntaan, vai oliko aura... no turun luo kuitenkin.
     

Kerro tästä muillekin!