727 vapaa kytkin ongelma..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja petrib1, 20.8.2018.

  1. petrib1

    petrib1 Gearhead

    Tuossa tuli rempattua/vahvistettua 727 laatikko. Joka kohtuullisesti pelasikin penkki vedot ja reilu 200 km ajelua..reilumpi kiihdytys ykkösellä ja kakkosella 1 bar ahdoilla kolmosta vaihtaessa alkoi laatikko pitämään kohinaa..Auto talliin ja öljy pohja irti. Vähän mustaa muljua pohjassa. Irroitin lootan ja mittailin päittäis välyksen oli tullut vajaa milli lisää siitä mitä oli kasatessa.
    Loota Levälleen, Etu kytkin oli saanu lämpöö ja jostain syystä vapaakytkimen sisempi kehä on hangannut päittäin laatikon päätyyn uran siitä on tuo ääni tullut. Mikä voisi aiheuttaa tuon päittäis voiman, kun en nyt äkkiseltään keksiny mikä tuon voisi aiheuttaa.
    Lootassa manuaalikoneisto käänteisellä kaaviolla,kaikki tarvittava uusittu ja (yritetty) huolella kasata.
     
  2. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    kai sää laitoit päittäislaakeriliuskan sinne?
     
  3. petrib1

    petrib1 Gearhead

  4. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

  5. petrib1

    petrib1 Gearhead

  6. petrib1

    petrib1 Gearhead

    No selvishän se syy lopulta. Oli hännän kuulalaakerin lukkorengas hypänny pois paikoiltaan..
    Paikallisesta laakeri liikkeestä otin entinen laakeri mallina uuden. Samanlainen laakeri paitsi , että ei olisi käynyt mielessäkään, että lukko renkaan uran leveys voi olla muutaman kympin kapeampi.. Tuon takia lukkorengas jäi huulille ja kovassa vedossa lopulta hyppäsi pois paikoiltaan. Kaikki pitää näköjään tarkistaa eikä olettaa mitään.

    No onneksi tuohon askin päätyyn löytyi nopeasti tuo korjaus laakeri. Kiitokset Ck:lle!
    Pientä pesän sorvailu hommaa siis edessä..[​IMG]
    [​IMG]
     
  7. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    on se hyvä että välillä myös kerrotaan mikä lopulta oli vika ja miten kävi:)
     
    Jukka 63 ja xarper tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!