-73 -78 Sbc moottorien värit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ohc205, 4.9.2007.

  1. ohc205

    ohc205 1st gear

    Osaisko joku kertoa minkä värisiä nuo moottorit on olleet? Onko värillä ja koneen teholla joku yhteys? Olisi siis tarkoitus maalata kone alkuperäistä vastaavaksi.
     
  2. matalakatto

    matalakatto 1st gear

    sbcmoottorin värit

    77´ camaron 350-motti(koodien mukaan 250hv/4reikäsellä)tossa biscaynessä on paskasen oranssi ,maali ilmeisesti suht orkkis. 76´el caminossa 350 oli taas sininen joten piruko näistä selvän ottaa. :rotfl: :rotfl:
     
  3. ohc205

    ohc205 1st gear

    sbc

    Mikä teho/kaasutin tossa sinisessä motissa on? onko tumman- vai vaalean sininen?
     
  4. Batman

    Batman Gearhead

    4-reikäsessä 350:ssä (ilmeisesti 175hv) jonka purin 77 Capricessa oli kanssa sininen lohko. Aika vaalea, näitten sivujen taustaa vaaleampi.
     
  5. matalakatto

    matalakatto 1st gear

    sbc moottorin värit

    76´Caminossa oli 2-reikäinen kaasari ja vaaleahkon sininen väritys.
    hepoja muistini mukaan alle 150 luokkaa?
     

Kerro tästä muillekin!