-73 Chrysler Town&Country

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja MJF, 28.10.2015.

 1. palontie

  palontie Gearhead

  En tykkää...
   
  isalmela tykkää tästä.
 2. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

 3. Visa

  Visa 3rd gear

  Myös taikasientä kannattaa kokeilla. Toiminut varsin hyvin tommosissa
   
 4. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Vasepookin puolelta käsitin että ei toiminu...

  Vähän ot, mut jos MJF:ää ny ahdistaa, ni oliko viime vai toissa kesänä ku oma juniori veteli kans permanentillä oman käsityön jälkensä kirjahyllyyn, parkettiin, omaan sänkyynsä, ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä; tapetoituun seinään.

  Onneks oli ymmärtäväinen vuokra-isäntä...
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 5. Camino'79

  Camino'79 Gearhead


  Tykkäsin vaikka en tykännykkään, koska repesin kun mietin miten ite reagoisin siinä vaiheessa ku on tussia tapetissa :rotfl:
   
  FuryIII '71 ja isalmela tykkäävät tästä.
 6. Visa

  Visa 3rd gear

  Oftipicina voisin jatkaa, että olin nuorena kloppina ahkera ja vetelin tapetteja seinästä irti. Päivän vanhat verkkarit päällä päätin puukottaa uretaanipullon sekä kaivelin kaivurin teloista rasvat, mitkä hieroin majakuuseen. Kuusen tietysti sytytin palamaan mutsin japanista tuomilla koriste pahvitulitikuilla. Pääsipä siinä paikallinen VPK vähän reenaamaan.
   
  -nikke-, LPV, FuryIII '71 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. MJF

  MJF Gearhead

  Tähän mennessä kokeiltu sininen swipe, kissasaippua, sappisaippua, hammastahna, ihmesieni, käsidesi, hiuslakka, dödö, pyyhekumi, rasvanpoistoaine, pesutinneri ja carb cleaner. Ehkä vähän haalistunut, mutta ei missään nimessä ole lähdössä pois. Ksyleeniä on monesti jo suositeltu, mutta sitä ei vielä tänään löytynyt.
  Kovilta pinnoilta on lähtenyt melkein millä vain noista, pehmeästä vinyylistä ei ole lähtenyt. Olisi nyt edes keittiön kaappeihin piirtänyt, mutta että noihin just verhoiltuihin penkkeihin :confused:
   
 8. Visa

  Visa 3rd gear

  Ksyleeni löytyy vaikka Hongkongin tai Tokmannin maston hyllystä
   
 9. lpr

  lpr 2nd gear

  Tai Ferrexin ohenne on kans xyleeniä.
   
 10. lpr

  lpr 2nd gear

  Nuo tussit liukenee yleensä alkoholiin, ei öljypohjasiin liuottimiim. Eli Sinolia kehiin, se on puhdasta etanoila, denaturoituna tosin. Jotkut liukenee isopropanoöiin paremmin. Sitä om mm Polaric pa-jäänesto ja Polaric ilmajarrujen jäänesto.
   
 11. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 12. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

 13. MJF

  MJF Gearhead

  Eilen kokeilin sinolia, isopropanoolipuhdistusainetta ja ksyleeniä. Ksyleenillä alkoi vinyyli pehmeneen, mutta tussi ei lähtenyt mihinkään. Kokeilin ksyleeniä myös puuviiluteippeihin, ei mitään vaikutusta siihenkään.
  Pari päivää kun tässä on tilanne rauhottunut niin poika (4v) kävi näyttään missä tussi on. Oli työntänyt kojelaudan tuuletusritilästä sisään. Olkoot siellä, ei sitä kojelautaa purkamatta saa pois.
   
 14. darpen

  darpen Gearhead

  Kokeilitko bräkleeniä? Huomannu sellasen, että kun asetoni ei toimi joihinkin tusseihin, niin bräkleen liuottaa melkein heti.
   
 15. Esaa

  Esaa Gearhead

  Sitrus pohjainen töhryn poistaja vois toimia! Vähän samanlaista liiman poistoaine!
  ei vahingoita pohjaa.
   
 16. palontie

  palontie Gearhead

  Mitenkäs tussin jäljet?
   
 17. MJF

  MJF Gearhead

  Luovutin jo niiden suhteen, pitää viedä uudestaan verhoilijalle että vaihtaa nuo muutaman palan. Vinyyliä kuitenkin pitää vielä tilata takapenkkejä varten lisää, niin samalla tulee muutama kymmenen senttiä ylimääräistä.

  Tänään pidettiin varttimailin testipäiviä Kalajoella. Pitihän sitä laitteita testatessa ajaa muutama testilähtö, 16,8/129 tuli lappuun. Ei mikään raketti, mutta melkeimpä parempi aika mitä odotin :cool:
   
  12345678910, isalmela ja palontie tykkäävät tästä.
 18. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Tuohan on huippu aika! Mulla viomevuoden haasteessa "voittoaika" 18,097.

  Täytyisi melkein laittaa kisat pystyyn teemalla ONLY FOR C-BODY MOPARS.
  Tämähän taitaisi olla jopa mahdollista tämän vuoden mopar meetissä. Eikös se ole Malmilla.

  No Shining Whit VIP:llään täytyisi lähettää sen 10 sekkaa jälkijunassa jos halutaan autot samaan kuvaan lähdön jälkeen.:D
   
 19. Hai

  Hai Gearhead

  Hei MJF!
  Laittaisitko kuvia julkasuun miten/minkälaiset kick down vivustot 1973 T&C:ssa on alkujaan.
  Olli tarttis mallia.
   
 20. MJF

  MJF Gearhead

  Tyytyväinen oon aikaan, tarvii käydä taas kellottamassa uudelleen kun/jos saa tuplaputket tehtyä. Tuo singlepaippi kun on kuulemma niin ahdistava :)

  Kikdauni menee alas yhdellä tangolla, ei ole linkkuja matkalla. Tuossa pari kuvaa kaasarin päästä, otetaan lisää jos ei saa selvää.

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  hantta tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!