-73 Chrysler Town&Country

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja MJF, 28.10.2015.

 1. MJF

  MJF Gearhead

  Eipä sen ihmeempää kerrottavaa. Toissaviikolla taisi olla kun laitoin seisontaan, ei enää juurikaan tullut ajeltua. 3176km näköjään tuli tälle ajokaudelle. Talven aikana pitää kyllä tutustua tuohon sähköpuoleen paremmin, vilkut erottuu kyllä todella surkeasti kummassakin päässä autoa. Kaasari pitänee käyttää kanssa pöydällä, pitemmän seisomisen jälkeen käynnistyminen on surkeaa. Vuotaisko tuolta ne kaasarin keskiosaan liimatut suutinkanavat kaasarin tyhjäksi seisoessaan. No se pitää tutkailla jossain välissä kun kerkiää muilta hommilta. Niinkuin ei olisi tarpeeksi tekemistä ollut niin tuli ostettua vielä Aspeni välirojektiksi, jos sen sais leimattua tässä lähiaikoina...
   
  isalmela tykkää tästä.
 2. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  " pitemmän seisomisen jälkeen käynnistyminen on surkeaa"... nykybensa vaan on surkeaa, se haihtuu kaasarista nopeasti. Vika voi olla vaan siinä.
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 3. MJF

  MJF Gearhead

  On se tällekin kesälle toiminut oikein, yhtäkkiä tuli tuommoinen ominaisuus.
   
 4. esmi

  esmi Gearhead

  Kerro sitten kun ja jos ongelman syy löytyy!, itsellä on ollut tänä kesänä vähän samaa ongelmaa, kun tullut ajeltua pääasiassa vain viikonloppuna.
   
  isalmela tykkää tästä.
 5. skide

  skide 3rd gear

  Se on ehkäpä hieman yllättäen Holley Street Demon, josta löytyy sekä PF- että alumiinirunkoinen malli:
  https://www.holley.com/products/fuel_systems/carburetors/demon/street_demon/

  Hyvin lähellä Carter TQ:ta, mutta 3-kurkulla, 2 ensiötä ja 1 "silmälasien" muotoinen toisiokurkku "Goggle Valve Secondary" (GVS™)
  [​IMG]
   
 6. ImpJay

  ImpJay 3rd gear

 7. MJF

  MJF Gearhead

  300C on taas telakalla ja piti ottaa tämä hetkeksi ajoon. Kävin äsken kokeileen kuin pitkään starttauttaa kun on toista kuukautta seisonut, lähteepähän varmemmin huomenna aamulla käyntiin töihinlähtiissä. No kerran kaasu pohjaan ja 2 sekunnin starttaus ja jäi käymään. Mystistä o_O
   
  isalmela tykkää tästä.
 8. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Kylmällä kelillä bensat haihtuvat hitaammin.
   
  LPV ja Camino'79 tykkäävät tästä.
 9. MJF

  MJF Gearhead

  Will it start at -6 celsius?  Ääninäyte yhdellä putkella  Täällä ei muuta, tammikuulta pari videota :D Leima loppuu tiistaina, mutta jos odottelisi että saa kahden vuoden leiman kerralla.
   
  Gary Grand, 1purehell, 12345678910 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!