-73 Chrysler Town&Country

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja MJF, 28.10.2015.

  1. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    No Fiddu!!!! Komia laite! Tervetuloa C kerhoon!
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Käytin aamulla autoa konttorilla, tulipahan tullille paperia jos ei muuta :D Raidepäät, yläpallot ja apusimpukka meni ostoslistalle, muuten ei ollut mitään yllättävää. Valot päätti toimia miten sattuu ja niistä tuli kans merkintä. Uudet umpiot odottaakin jo releiden kanssa asennusta.
     
  3. asperiini

    asperiini Gearhead

    Olikos noissa nivelissä oikeasti väljää vai oliko vaan kumit hapertunu kamalan näköisiksi? Mulla oli nimittäin vähän sama juttu mutta selvisin pelkillä suojakumien vaihdoilla. Ne nivelet kestää ihmeen pitkään jos joku joskus muistaa rasvaa noihin tyrkätä.
    Piti sulle laittaa tietoa painoista ja kattoverhoilusta mutta en oo ehtiny tallille vielä näitä tarkistamaan.
     
  4. MJF

    MJF Double Gearhead

    Oli niissä oikeasti väljää, toinen ulompi oli varmaan liki sentin väljä pystysuunnassa. Ei hirviästi viitti rallia ajaa kun näki sen...
    Kato se kattoverhoiluasia kun kerkiät, painojen tarve meni jo ohi :)
    03-05 vuosien omistajan löysin joku aika sitten facebookista. Siellä tuntui olevan build sheet tallessa, aikoi skannata päivänä jonain. Sitä edellinen pitempiaikainen omistajakin selvisi hanskalokerosta löytyneen kuitin perusteella, puhelinnumero ja osoite olis tiedossa. Pitäisiköhän lähettää vaikka kirjepostia :D
     
  5. asperiini

    asperiini Gearhead

    Headliner taisi olla semmoisesta firmasta kuin Newstalgiaparts.
     
  6. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead


    Ei kun kusti polkemaan ja rohkean kohteliaasti!

    Mä aikoinani lähetin Polarani edelliselle omistajalle ihan kunnon kirjepostin. Titlen nimen ja osoitteen perusteella googlailin ja tuuppasin kirjeen. Parin viikon päästä tupsahti s-postia. Myöhemmin owners manual ja muuta historiaa autosta.
     
  7. MJF

    MJF Double Gearhead

    Pitänee naputella jonkinlaista viestiä. Herralla näyttää olevan ikää 84v, toivottavasti on vielä muisti kunnossa :)

    Ei sulle maxvo2 jääny purkufarkusta akun kiinnikerautoja? Nehän tästä puuttuikin vielä.
     
  8. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Ei jäänyt kun ei ollut kuin puolimätä liina kiinnikkeenä Monacossa ja akku jossain. Sorry.
    Polarasta jäi akkuteline josta yksi nurkka hapan. Siitä värkkää hitsuu taitoinen harrastaja pirun hyvän telineen jos tarvetta. samoin nuo kiinnekeraudat kyllä vääntää suorasta raudasta ja kutistesukkaa päälle.

    Monacon korin kaikkine kilkkeineen myin Seinäjoelle Pohjanmaan "puukkojunkkareille".
     
  9. MJF

    MJF Double Gearhead

    Akkuteline tais olla ihan käyttökelpoinen, akun kiinnikeraudat vaan puuttuu. Kyllähän tuon tekeekin jos ei satu orkkista käveleen vastaan :)

    C-bargen vinkit tehosi ja 73 TC:n purkanut heppu löytyi. Takavalot tuntui vielä löytyvän, aikoi katsella kuntoa kun käy varastolla päin :) Kiitoksia vinkistä :) Hiukan oli hämmästyneen kuulonen kun näin 15 vuotta purkamisen jälkeen joku kyselee osia :D
     
  10. MJF

    MJF Double Gearhead

    Aah, kabiiniin tulee lämmintä :) Lmäppärin moottori piti käyttää irti ja pyöräyttää käsin liikkeelle, hyvin vähän oli tieten tarttunut kiinni. Sähköjä kun on katkottu niin toistaiseksi tulee sähköt sopivan nopeuden pistokkeeseen suoraan sulakerasialta. Parilla hyppyjohdolla selvisi pahimpaan hätään.

    Yks valojen pistoke on irtaallaan sulakerasian vieressä, siinä on parkit ja muut, ei vaan löydy vastakappaletta mihin pukata kiinni.

    [​IMG]
     
  11. MJF

    MJF Double Gearhead

    Mikä lie pistoke onkaan, mutta parkkivalot löytyi. Sulakehan sieltä oli vaan rikki, ei palanut vaan rikki. Silmällä katsottuna oli ehjä, mutta lanka oli päästä irti.
     
  12. MJF

    MJF Double Gearhead

    Pari tallipäivää takana joulun jälkeen. Eteen vaihtui kaikki raidepäät, yläpallot, apusimpukka ja vakaajan kiinnikkeet. Moogin yläpallot ei ollu kovin häävit viimeistelyltään, molemmista piti hioa koneistettu reuna pois ja viilata kierteen päät uusiksi. Kuskinpuolelta sainkin myljättyä kierteet tukivarresta ennen kuin huomasin katsoa tuon :mad: Kuskinpuolta purkaissa ei ollutkaan kunnollista hylsyä, onneksi HTS-importilta löytyi sunnuntai-iltapäivänä lainaan, kiitoksia sinne päin :) Toinen puoli menikin valmiiksi viilatulla nivelellä ja kunnon hylsyllä muuta kuin ruuvasi vanhan pois ja uuden tilalle. Takapäähän kerkesin vaihtaa toisenpuolen vetarinlaakerin stefoineen, oli päässyt peräöljyt jarruihin. Vanhoja kenkiä ei taija iljetä laittaa takaisin, oli sen verran hyvin öljyssä paikat... Sama homma pitää tehä vielä toisellekin puolelle nyt kun on harjoitellut :)
    Takavalon lasi tuli Vantaalta ja se tulikin jo vaihdettua aikasemmin paikalleen, kuten myös nastarenkaat alle :D

    [​IMG]
     
  13. kotr

    kotr 3rd gear

    Varmaan mahtavia powerslideja lähtee :D kaveri kerran jossaki rautatehtaan "uunissa" paisto öljykylvyn saaneet jarrukengät ja meinas,että öljy palo pois ja kengistä tuli taas käyttö kelposet.Tiiä sitte...
     
  14. LPV

    LPV 3rd gear

    Taitaa olla jarrukengät sen verran edulliset, ettei kannata niiden kanssa tulella leikkiä... RockAutossa maksoivat näköjään 20 - 30€ satsi + rahtia 50,-... Teidän paikallisesta (?) Osa kaupasta saa noi kaiketi samaan hintaan... Meillä ainakin, Skinnars Verkstadilla, osat on olleet suunnilleen samoissa hinnoissa kuin jos tilaisi Usasta. Tietty, jos tilais kauheen kasan osia ja ottais ne kontissa, ne sais halvemmalla. Just tilasin oman Buickin Jarrukengät Skinnarsilta, hinta on ehkä 5,- halvempi kuin Rockista rahteineen.
    On muuten komea pitkäkatto-sysleri, varsinkin talvi-yö-valaistuksessa.:)
    Katoin kuvia, sulla taitaa tulla autotallille parin metrin pidennys eteen! ;) Chrysler on pitkä auto, lähelle 6 metriä?
     
  15. MJF

    MJF Double Gearhead

    Vanhoissa kengissä on kyllä pintaa kuin uusissa, mutta taijan suosiolla pistää Belvederdeen ostetut kengät hyllystä paikalleen. Oma keskustan talli tosiaan jää metrin lyhyeksi, autolla on mittaa 583cm insinöörin rullamitalla katottuna. Kotipaikan hallilla käyn tekeen varsinaiset remontit, sinne onneksi mahtuu reilusti sisälle :) Talon tehneellä perheellä oli harrasteautona Karmann-Ghia, sen mukaan mitoitettu tallikin :D
     
  16. MJF

    MJF Double Gearhead

    Voi perhanan perhana, sain jarrut kasaan toiselle puolelle ja rupesin kääntään autoa niin peruutin pölykapselin yli :mad: Ei kellään sattuis oleen jemmassa yksittäistä :odroll:
     
  17. wedge44068

    wedge44068 2nd gear

    Voe helevetti..nyt joutuu tähänki laittaan mustat peltivannekset alle.
     
  18. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Selailin huvikseni myyntipalstaa vaikkei mulla rahaa olekaan mitään ostaa, mut tämmöinen tarttui silmään: http://chevler.kuvat.fi/kuvat/Sekalaist ... ve+005.JPG

    Nimim. chevler:in myynti-ilmon mukaan 74-78 malleihin, mut vaikuttais tuon ylläolevan ryslerin kuvan perusteella olevan suunnilleen samanlainen?
     
  19. MJF

    MJF Double Gearhead

    Katoppas kehveliä, empä oo huomannukaan tuota ilmotusta. Kiitoksia vinkistä, pitää käydä tarkistaan onko se samanlainen :)
     
  20. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Nou ropleem. Löytyy myytävistä :wink: sivulta 7.
     

Kerro tästä muillekin!