-73 Chrysler Town&Country

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja MJF, 28.10.2015.

 1. MJF

  MJF Gearhead

  Eipä se auttanu kun ottaa epäkesko käteen ja hioa lattia uusiksi. Paikkapaikoin lähti riekaleina irti mutta osin oli kyllä kiinni. Uudet maalit niskaan ja näyttäis pysyvän kiinni. Ja ei kun stp:tä ja mattoa päälle. Ens kerralla sitten lattiamattoa sovittaan, otin jo paketista ulos oikenemaan.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   
  LPV, isalmela ja Herje tykkäävät tästä.
 2. MJF

  MJF Gearhead

  Siinäpä se meni taas viikonpäivät sairastaissa, monta ennalta suunniteltua tallipäivää meni ohi. Takempi matto olis aikalailla paikallaan, vähän vielä vaatii ryppyjen oikomista ja varmaan pitää liimata takapenkin etureunan alle kiinni. Vähän jäi lyhyeksi matto takaovien kohalta, penkin saranan alle piti laittaa parin kämmenen kokoset palaset jatkoa. Onneksi sattui olemaan jämäpalat penkkien verhoilusta jäljellä. Takapenkki on kanssa paikallaan. Lyhyt se on tuo muisti kun loppukesästä tuli purettua ja kuvia piti pyöritellä kovastikin että osasi kasata saranat oikeen :D Selkänojan jatkopeltiin tuli uudet liukupalat 3D tulostimesta, vanhat oli katkeilleet pätkiksi.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   
  Nailhead, MadMike, isalmela ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Ai perhana kun on hieno!:)
   
  palontie ja isalmela tykkäävät tästä.
 4. MJF

  MJF Gearhead

  Joulunaika, välipäivät ja uusvuosi menikin muissa merkeissä, jatketaas taas pikkuhiljaa. Etupenkkejän kasailin aamusta, kuskinpenkin sain jo paikalleen asti. Vaikka kuvista koitti tihrustaa niin väärinhän sen sai ensin kasattua ja kahteen kertaan (taas) sai tehdä :D Huomenna aamusta sitten vänkärinpenkin loppuunasti kasaus ja sekin paikalleen. Oliskin sisusta sitten maton trimmausta ja pikkukasausta vaille tältä erää.

  [​IMG]

  Pakoputkea tökin kun oli niin pehmeän näköistä ja suoralle putkelle tuli reikä. Tuplaputkethan tuonne tuleekin varmasti sitten tehtyä, mutta mitkäs vaimentajat sinne laittaisi? Noin pitkiä pönttöjä ei ole kellään myyjällä mitä on äkkiseltään löytynyt, kuoren pituus noin 24,5" Hiljaset pitää olla, ei tartte kuulua mitään sisälle asti ainakaan.
   
 5. tooke

  tooke Gearhead

  Eiköhän Marteliukselta mahtas löytyö, mulla on aenaski tuossa -58 farkku Dötsissä helevatan pitkät pöntöt ja siinon kyseisen pajan tekemät putket.
   
 6. DD6

  DD6 Gearhead

  Taitaa olla näissä vakiona 30" pitkät. Marteliukselta hommasin samanmoiset tähän omaan -58:iin. Hinta ei muistaakseni ollut edes kovin paha, joten tilaisin sieltä.
   
  MJF tykkää tästä.
 7. MJF

  MJF Gearhead

  Tilasin sitten Marjakankaalta 25" pitkät Walkerin pöntöt, maksoivat alle puolet Marteliuksen joskus aikaisemmin tarjoamista pöntöistä.

  Vänkärin penkki löysi paikkansa kanssa auton sisältä. Vielä on kaikenlaista pientä hommaa, vaihteensiirtäjän stefa vaihtui laatikkoon eilen. Muuten meni homma ok, mutta öljypohjassa oli vähän mujua... Pikaisen facegallupin jälkeen niputin uudella suodattimella ja öljyillä kasaan, mielipiteitä oli laatikon läpikäynnistä ei se mitään haittaan. Saapa nähä, varmasti joka nykäyksen nyt tunnustelee ajossa...
  Alapuolella oli vielä vähän maalaamista, nekin on tehty. Sitten oli vuotavan vetarinstefan vuoro, pikkuhommia. Vetari pois, stefa pois, sattui löytymään sopiva hylsykin millä uuden löi paikalleen. Oli vaan niin sopiva että tarttui kunnolla akseliputkeen kiinni. Jonkun aikaa nitkuteltuani hitsasin vetovasaran hylsään, irtosipahan. Ei kun vetari takaisin kiinni, ja sai huomata että laipan tiiviste jäi välistä. Ei muuta kuin vetari vielä pois, äkkiähän sen sinne väliin laittaa... *KLIKS* murikan sisältä tipahti se välipalikka banjon sisälle :mad: Tässä kohti rupes tuleen niin paljon saatapeetä että tulikin otettua nyt jo ilta ennen kuin työkalut lentelee pitkin hallia.

  [​IMG]


  Mikäs tooken farkkutötsi on, kuvia kansalle!
   
 8. Hai

  Hai Gearhead

  Mites se voi tuolla lailla tehdä?
  Mikä lukko siellä on?
   
 9. MJF

  MJF Gearhead

  Orkkis levylukko vuodelta -65. Eihän se kalikka ole siellä mitenkään kiinni.
   
 10. Hai

  Hai Gearhead

  Eikös ne ole tollasia?[​IMG]
  Siis putkisokka pitää kasassa.
   
 11. MJF

  MJF Gearhead

  Joo, eipä ollu kovin tiukka putkisokka :)
   
 12. isalmela

  isalmela Gearhead

  Kuulostaa
  Vaikeuksien kautta voittoon, tsemppiä!
   
 13. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Tsemppiä hommiin!! Kesä lähestyy ja pääset reissuun varkulla...
   
 14. MJF

  MJF Gearhead

  [​IMG]

  Siinä se pirulainen nyt on. Väisteli magneetitkin, ei auttanu ku purkaa murikka pois. Uudella putkisokalla kasaan.
   
 15. MJF

  MJF Gearhead

  Pitkästä aikaa jotain, on ollut yleistä vetkuttelua, muuta remonttia, pakkasta ja mitä lie vielä... Takahelma sai vähän pakkelia päällensä korjauksiin ja epoksia pintaan. Maalauskerrosten välissä koitin poistaa puuviiluteippejä puhdistuskoneella jossa toffeelaikka. Tähänastisista kokeiluista tehokkain, ei mikään nopea konsti kuitenkaan sekään.

  [​IMG] [​IMG]
   
 16. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Mites lämminilmapuhallin ja lasta? Saiskos sillä nopeammin, muovia kuitenkin se teippi on. Vai lienet kokeillut...
   
 17. MJF

  MJF Gearhead

  On kokeiltu. Lähtee semmosesta paikkaa kyllä missä teippi on ehjää. Mutta 99% teipistä on halkeillut pikku murusiksi niin ei lähde.
   
 18. Esaa

  Esaa Gearhead

 19. MJF

  MJF Gearhead

  Onko tuosta kokemusta o_O
   
 20. Esaa

  Esaa Gearhead

  Vastaavalla olen ottanut halkokyljistä, isoja teippauksia pakettiautoista yms, ollu vuoskymmeniä käytössä Wagner merkkinen vastaava laite.
  Mul on pyyheliina tos ympärillä jotenkin toimii paremmin.
   
  MJF tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!