-73 Chrysler Town&Country

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja MJF, 28.10.2015.

  1. MJF

    MJF Double Gearhead

    Eipä se auttanu kun ottaa epäkesko käteen ja hioa lattia uusiksi. Paikkapaikoin lähti riekaleina irti mutta osin oli kyllä kiinni. Uudet maalit niskaan ja näyttäis pysyvän kiinni. Ja ei kun stp:tä ja mattoa päälle. Ens kerralla sitten lattiamattoa sovittaan, otin jo paketista ulos oikenemaan.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
    LPV, isalmela ja Herje tykkäävät tästä.
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Siinäpä se meni taas viikonpäivät sairastaissa, monta ennalta suunniteltua tallipäivää meni ohi. Takempi matto olis aikalailla paikallaan, vähän vielä vaatii ryppyjen oikomista ja varmaan pitää liimata takapenkin etureunan alle kiinni. Vähän jäi lyhyeksi matto takaovien kohalta, penkin saranan alle piti laittaa parin kämmenen kokoset palaset jatkoa. Onneksi sattui olemaan jämäpalat penkkien verhoilusta jäljellä. Takapenkki on kanssa paikallaan. Lyhyt se on tuo muisti kun loppukesästä tuli purettua ja kuvia piti pyöritellä kovastikin että osasi kasata saranat oikeen :D Selkänojan jatkopeltiin tuli uudet liukupalat 3D tulostimesta, vanhat oli katkeilleet pätkiksi.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
    Nailhead, MadMike, isalmela ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Ai perhana kun on hieno!:)
     
    palontie ja isalmela tykkäävät tästä.
  4. MJF

    MJF Double Gearhead

    Joulunaika, välipäivät ja uusvuosi menikin muissa merkeissä, jatketaas taas pikkuhiljaa. Etupenkkejän kasailin aamusta, kuskinpenkin sain jo paikalleen asti. Vaikka kuvista koitti tihrustaa niin väärinhän sen sai ensin kasattua ja kahteen kertaan (taas) sai tehdä :D Huomenna aamusta sitten vänkärinpenkin loppuunasti kasaus ja sekin paikalleen. Oliskin sisusta sitten maton trimmausta ja pikkukasausta vaille tältä erää.

    [​IMG]

    Pakoputkea tökin kun oli niin pehmeän näköistä ja suoralle putkelle tuli reikä. Tuplaputkethan tuonne tuleekin varmasti sitten tehtyä, mutta mitkäs vaimentajat sinne laittaisi? Noin pitkiä pönttöjä ei ole kellään myyjällä mitä on äkkiseltään löytynyt, kuoren pituus noin 24,5" Hiljaset pitää olla, ei tartte kuulua mitään sisälle asti ainakaan.
     
  5. tooke

    tooke Gearhead

    Eiköhän Marteliukselta mahtas löytyö, mulla on aenaski tuossa -58 farkku Dötsissä helevatan pitkät pöntöt ja siinon kyseisen pajan tekemät putket.
     
  6. DD6

    DD6 Gearhead

    Taitaa olla näissä vakiona 30" pitkät. Marteliukselta hommasin samanmoiset tähän omaan -58:iin. Hinta ei muistaakseni ollut edes kovin paha, joten tilaisin sieltä.
     
    MJF tykkää tästä.
  7. MJF

    MJF Double Gearhead

    Tilasin sitten Marjakankaalta 25" pitkät Walkerin pöntöt, maksoivat alle puolet Marteliuksen joskus aikaisemmin tarjoamista pöntöistä.

    Vänkärin penkki löysi paikkansa kanssa auton sisältä. Vielä on kaikenlaista pientä hommaa, vaihteensiirtäjän stefa vaihtui laatikkoon eilen. Muuten meni homma ok, mutta öljypohjassa oli vähän mujua... Pikaisen facegallupin jälkeen niputin uudella suodattimella ja öljyillä kasaan, mielipiteitä oli laatikon läpikäynnistä ei se mitään haittaan. Saapa nähä, varmasti joka nykäyksen nyt tunnustelee ajossa...
    Alapuolella oli vielä vähän maalaamista, nekin on tehty. Sitten oli vuotavan vetarinstefan vuoro, pikkuhommia. Vetari pois, stefa pois, sattui löytymään sopiva hylsykin millä uuden löi paikalleen. Oli vaan niin sopiva että tarttui kunnolla akseliputkeen kiinni. Jonkun aikaa nitkuteltuani hitsasin vetovasaran hylsään, irtosipahan. Ei kun vetari takaisin kiinni, ja sai huomata että laipan tiiviste jäi välistä. Ei muuta kuin vetari vielä pois, äkkiähän sen sinne väliin laittaa... *KLIKS* murikan sisältä tipahti se välipalikka banjon sisälle :mad: Tässä kohti rupes tuleen niin paljon saatapeetä että tulikin otettua nyt jo ilta ennen kuin työkalut lentelee pitkin hallia.

    [​IMG]


    Mikäs tooken farkkutötsi on, kuvia kansalle!
     
  8. Hai

    Hai Double Gearhead

    Mites se voi tuolla lailla tehdä?
    Mikä lukko siellä on?
     
  9. MJF

    MJF Double Gearhead

    Orkkis levylukko vuodelta -65. Eihän se kalikka ole siellä mitenkään kiinni.
     
  10. Hai

    Hai Double Gearhead

    Eikös ne ole tollasia?[​IMG]
    Siis putkisokka pitää kasassa.
     
  11. MJF

    MJF Double Gearhead

    Joo, eipä ollu kovin tiukka putkisokka :)
     
  12. isalmela

    isalmela Gearhead

    Kuulostaa
    Vaikeuksien kautta voittoon, tsemppiä!
     
  13. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Tsemppiä hommiin!! Kesä lähestyy ja pääset reissuun varkulla...
     
  14. MJF

    MJF Double Gearhead

    [​IMG]

    Siinä se pirulainen nyt on. Väisteli magneetitkin, ei auttanu ku purkaa murikka pois. Uudella putkisokalla kasaan.
     
  15. MJF

    MJF Double Gearhead

    Pitkästä aikaa jotain, on ollut yleistä vetkuttelua, muuta remonttia, pakkasta ja mitä lie vielä... Takahelma sai vähän pakkelia päällensä korjauksiin ja epoksia pintaan. Maalauskerrosten välissä koitin poistaa puuviiluteippejä puhdistuskoneella jossa toffeelaikka. Tähänastisista kokeiluista tehokkain, ei mikään nopea konsti kuitenkaan sekään.

    [​IMG] [​IMG]
     
  16. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Mites lämminilmapuhallin ja lasta? Saiskos sillä nopeammin, muovia kuitenkin se teippi on. Vai lienet kokeillut...
     
  17. MJF

    MJF Double Gearhead

    On kokeiltu. Lähtee semmosesta paikkaa kyllä missä teippi on ehjää. Mutta 99% teipistä on halkeillut pikku murusiksi niin ei lähde.
     
  18. Esaa

    Esaa Gearhead

  19. MJF

    MJF Double Gearhead

    Onko tuosta kokemusta o_O
     
  20. Esaa

    Esaa Gearhead

    Vastaavalla olen ottanut halkokyljistä, isoja teippauksia pakettiautoista yms, ollu vuoskymmeniä käytössä Wagner merkkinen vastaava laite.
    Mul on pyyheliina tos ympärillä jotenkin toimii paremmin.
     
    MJF tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!