'73 Corvetten verotusarvo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Vetteman, 12.2.2004.

  1. Vetteman

    Vetteman 1st gear

    Käväisin tullin sivuilla ja totesin et taitaa projektin hinta nousta päätä huimaavaks. Vanhalla verotus periaatteella maksettin '76 projekti vettestä veroa noin 1000e. Nyt näyttää että hintaa saattaa tulla '73:lle jopa 5-7 tuhatta eusee. Vaikuttaakos muuten verotusarvoon se että auto on tuotu suomeen pahoin palaneena ja halvalla? Auto oli siis avo ja alkuperäisellä 454:lla..
     
  2. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Siis jos se auto on edelleen palaneessa kunnossa, niin saattaa se hieman alentaa veroa. Tullimiehen verotusarvoon vaikuttaa vaan ja ainoastaan senhetkinen tilanne, kun sä näytät vetteä sille.
     
  3. 4D -38

    4D -38 1st gear

    Miten tässä tilanteessa vaikuttaa se seikka jossa aiemmin maahantuodut on saatu tuotua pienemmällä verolla? Kaiken järjen mukaan myöhemmin tuoduissakaan ei voi olla veroa enempää jäljellä. Suomen kilvissä olevan vastaavan auton jäljellä olevan veron määrästähän tässä kuitenkin on kyse.
     
  4. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Aikaisemmin vero määräytyi eri tavalla, eli yli 25 vuotiaalla autolla vero laskettiin ostohinnasta+rahdista. Nykyään vero lasketaan samanlaisen suomessa markkinoilla olevan auton myyntihinnasta.
     
  5. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Onko muuten kyseessä sama keltainen vette josta löytyy ainakin joku aika sitten juttua jollakin nettisivuillakin?
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    olisko linkkiä tolle sivustolle?
     
  7. Vetteman

    Vetteman 1st gear

Kerro tästä muillekin!