73 mussen lämppäri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja sakke, 6.4.2008.

  1. sakke

    sakke 1st gear

    elikkäs ois toi lämmityslaite pimeenä,onko oikotietä onneen vai pitääkö purkaa koko kojetalu pois,että siiheen pääsee käsiksi?
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Onkohan noissa '71-'73 malleissa resistori siellä moottorin sähköissä. Vika voi olla siinä. Aiemmissa malleissa sellainen ainakin on joskus ollut. Tai sitten vaan moottori. http://www.mustangs-more.com/cart/show/item/3285

    Luulisi kotelon laskeutuvan jalkatilaan alaspäin ettei tarvii koko autoa purkaa.
    Mulla on jossain mustanki-lehdessä heater core resto ohje, josta tollainenkin asia pitäisi selvitä. Voin etsiä ja skannata sen, jos siitä jotain apua olisi :eek:
     
  3. lämp

    alas tulee niin et pätkähtää,muistaakseni ruuvit läpi tulipellistä.moottori varmaa menny saapi uuden ainaki trade parsist tai johto irti/kosketus häikkä oisko koko sydeemis kaks johtoo+ tiäteski namikka vaijerit.
     

Kerro tästä muillekin!