'74 Chevellen tehostin tappi pääsylkkä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Jonimac, 25.11.2010.

  1. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    joujou

    eli piti asentaa tuollanen tehostin paketti tuohon '67 letukkaan. polkimelle tulevaa vipstaakkelia piti muokata, tai sitä kiinnitystä että sai kiinni polkimeen. kymysys onkin tämä pieni tappi,mikälie, joka tulee tehostimen sisältä ja liikuttaa pääsylinteriä. nappasin sen tuosta 67 mallisesta ja sehän oli metrin liian pitkä. lyhentelin sen tapin sellaiseksi että välys sylinteriin on kutakuinkin nolla kun pääsylinterin pulttaa tehostimeen kiinni.

    onko tämä oikein vai pitääkö pääsylkän painua yhtään sisään asennuksessa ? vai pitääkö siihen jäädä jopa pieni välys, siis tapin ja sylkän väliin ?

    tietty jos jollain ois sellane 73-> tehostin purettuna ja se tappi siinä käsillä niin voisi mitata sen ja lyödä infot tähän niin voin tarkistaa että kuin paikkaansapitävä rälläköinti tuli tehty :poff:
     
  2. 383

    383 Gearhead

    jouduin kanssa lyhentämään tapin ei saa painaa yhtään pääsylinteriä muuten menee jarrut päälle 0 välys on ok
     
  3. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    kiitti. eiköhän me tällä mennä etiäpäi 8)
     
  4. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    eihän mistään löydä mittoja noille tapeille? just tähän aikaan aamusta ei kytke sen vertaa et ymmärtäis edes suuntaa josta alkas hakemaan.

    vaihdoin tehostajan aavistuksen erilaiseen, ja tappihan on vanhasta otettuna tietenkin eri pitunen.. kyllähän sitä karkeesti lyhentää, ja sit kokeilemalla kohdalleen, mut on vaan niin inhottava operaatio ottaa se sieltä välistä pois et haluais alkaa yrityksen ja erehdyksen kautta kokeilemaan.
     

Kerro tästä muillekin!