`74 Monaco 440:llä nykii

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja MNeva, 8.5.2004.

  1. MNeva

    MNeva 3rd gear

    Kiihdyttäessä pintakaasulla ja tasaisella nopeudella pintakaasulla pitää pientä nykimistä. Bensa pumpun vaihdosta parani hieman. Kun kiihdyttää hiukan reilummin tai lemasee ronon pohjaan, niin menee hienosti. Osaako joku viisas sanoa jotain hyviä vinkkejä?
     
  2. MNeva

    MNeva 3rd gear

    Nyt se tekee viä sellasta, että lähtee käymään käy tyhjäkäyntiä ja kun laittaa vaihteen päälle niin sammuu. Tekee kyllä sitä harvoin, saattaa toimia pitkään ongelmitta. Onko kellään ollu vastaavanlaisia ongelmia?
     
  3. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Mulla on just samoja propleemeja, eniten ihmetyttää tuo että kun heitää vaihteen päälle niin sammuu jos ei nosta kierroksia yli 1000rpm.
     
  4. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Onks sul muuten jakajan alipaineletku kiinni?
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tulpanjohto viallinen . Jos on hiilijohdot tai vanhat hapettuneet kuparijohtimet niin ne aiheuttavat semmoisen hienoisen nykimisen tasakierroksilla. Accel 8 mm:n johdot kuparisydämellä kestää muutaman vuoden ,hiili vastaavan ikä lyhenee aina kun niitä nyitään. On kuin taivuteltu lyijykynä mitä teroittaa ja aina kärki katkeaa.
     
  6. MNeva

    MNeva 3rd gear

    Tulpanjohdot, tulpat, kansi, pyörijä uudet. Alipaine säätimen letku on kiinni, ja toimii myös. Mutta nyt vika on muuttunut. Nyt menee hienosti ajettaessa tasaisesti, mutta kun kiihdyttää niin alkaa rötäämään, eikä kiihdykunnolla. Tyhjäkäyntiä käydessä putken päästä kuuluu sykäyksittäin puhauksia ja kone tutisee. Samoin kun nostaa kierroksia kone tutisee gramman. Sanokaa ny joku jotain.
     
  7. camaroo

    camaroo 1st gear

    putsaa kaasutin,tyhjäkäynti piiri paskainen,bensan pinnat?,ilma vuota kaasuttimessa/imusarjassa.jos ei noista löydy vikaa niin sitte kai venttiileissä vuotoja.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Millä kierroksilla käy tyhjäkäyntiä?
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kokeilkaapas jakajan alipainetta sekä ported/timed eli kaasarin läppien yläpuolelta että full eli imusarjan alipainetta. Nehän ovat melko erilaiset juuri tuossa tyhjäkäynniltä lähdettäessä.
     

Kerro tästä muillekin!