'77 Lincoln Mark V:heen koristelistoja yms..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja '68Hearse, 24.1.2010.

  1. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    Oiskos kellään ylimääräisenä nurkissa pyörimässä kaikenlaista hilpettä '77-79 Lincoln Continental Mark V:hen mahdollisesta purkuautosta tai tiedossa hyvää "sourcea" mistä löytyisi tai mitä kautta sais hankittua?
     
  2. kai.moller

    kai.moller 1st gear

    Moro, löytyy ainakin priimakuntoiset ovivalot. Meinasin laittaa Mk IV:n (samanlaiset siinäkin), mutta taidan myydä ko. auton.
     
  3. kai.moller

    kai.moller 1st gear

    Niin, ja lisäksi löytyy Mk V:n esitteet vuosilta 1977 ja -78......
    Vanhan Porin tien varressa (lähellä Lohja-Pori -tien risteystä) on Classic Parts (puh. 0400-477 488), jossa on purettuja Linkkuja.
     
  4. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    Itselläkin priima sisusta Lincissä joten ovivaloille ei niinkään tarvetta mutta kiitoksia tuosta classic partsin vihjeestä. 8)
     
  5. muthafukka

    muthafukka 1st gear

    takasivuikkunan moottori olis ja ovenkahvat (ulos) ja jotain etulokarien valulistoja olis..
     

Kerro tästä muillekin!