-79 camino lattiasifteri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja oovos, 1.4.2011.

  1. oovos

    oovos 1st gear

    itellä kyseisessä autossa on vakiona toi lattiasifteri ja nyt pitäis asentaa se paikalle mutta ei ole mekanismia tallessa. eli löytyy vaan vaijeri ja laatikkoon pelkkä osa joka tulee valitsimen akseliin. ja vakiona tulee vielä ilmeisesti samasta mekanismismistä tangot tms rattipylvääseen joka liikuttaa viisari mittaristossa ja tartttis sellanen jotenkin taikoo.

    Löytyiskö keltään kuvaa tai ideoita miten se on ollu?
     
  2. heinähattu

    heinähattu 1st gear

    Joistain camino/malibu korjausoppaista kuva koko mekanismista löytyy ja näytti olevan joskus el camino storen luettelossakin ja niiltä löytyi jotain vivuston osiakin. Se luettelohan kannattaa tilata jos muutenkin osia tarvii. Itse luettelo tuli muuten ilmaiseksi Suomeen kun netissä täytin lomakkeen, kolmisen viikkoa kesti.
     
  3. menu*

    menu* Gearhead

    Arvaus, mutta oliskohan lattiasifterimallissa kuitenkin keppiä lukuunottamatta kaikki muuten samat systeemit kuin rattikarahkamallissakin? Eli neutral start/ peruutusvalokytkin ja vaihdenäyttö rattipylvään kautta + sitten tuo lattiamekanismi vaan lisäksi?

    Noita rattiautomaatin vivustoja löytyisi ainakin purkuautoista helposti, ovat kuitenkin sen verran kiemuraiset että itse jos meinaa tehdä voi joku hetki mennä kohilleen säätäessä.

    ..eli tänoloinen hässäkkä, josta yksi pää vaihteiston akselille, yksi rattiputkessa liikuvalle lipareelle ja tuo kiinnike jarrupaineen tasausventtiilin pultteihin
    http://www.grandnationalspecialties.com ... BRF/Detail
     

Kerro tästä muillekin!