79 Seville sähköpenkin korjausta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja matti R, 12.12.2020.

 1. matti R

  matti R 2nd gear

  79 Seville 6way sähköpenkki lopetti liikkumisen ja paljastui että penkin alla olevan solenoidi-hammaspyörähässäkän muovinen kotelo oli hajonnut, ja hammaspyörät ei pysy sisässä. eBayssa on myynnissä 3D tulostuksena ABS muovista tehty uudet kotelon osat. Onko joku kokeillut tuollaista?
  Ja voisin ostaa ehjän hässäkän jos jollain tarjolla. 79-85 GM autoissa on käytetty tuota versiota.
  https://www.ebay.com/itm/79-80-81-8...ission-Solenoid-Gear-Casing-NEW-/303641670537
   
 2. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Kun sulla on kerran malli, 3D tulostusta kannattaa varmaan kysyä esim tuolta
  http://3dtinuri.com/
  Voi tulla halvemmaksi...
   
 3. matti R

  matti R 2nd gear

  Olen teettänyt 3D tulostusta pienestä osasta ja kalliiksi tuli. Jos olisi 3D malli tiedostona niin eri juttu mutta se mallinnus maksaa. Varsinkin jos on tarkka sovite osissa niin joutuu muutaman koekappaleen tulostamaan että saa toleranssit kohdilleen.
   

Kerro tästä muillekin!