8 3/4 jarruista..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja keimo, 13.2.2007.

  1. keimo

    keimo 3rd gear

    sopiiko 8 3/4 perään 8 1/4 jarruosat tai edes 10" rummut?
     
  2. martiar

    martiar 1st gear

    Käy semmoisenaan ....

    AM-Racing
     
  3. Simo

    Simo 1st gear

    Minulla on kasikolmevarttisissa perissä toisessa 5 tuuman ja toisessa 5,5 tuuman pulttijako. En ole kullut, että kasivarttisessa olisi moisia ollut..?
     
  4. keimo

    keimo 3rd gear

    joo molemmissa perissä on iso jako. missä kasikolmevarttisissa on 5 ja 5.5 jako :eek:
     
  5. 69

    69 Gearhead

    entäs sopiiko 7 1/4. 10" jarrut 8 3/4 perään? 4" jako.
     
  6. Onhan noita erilaisia jakoja ollut aika monissakin perissä. Vanhoissa New Yorkereissa ja Imperialeissa on tullu vastaan ja pikkukuorkeissa (Fargo, Power yms). Mulla on noita 5.5" vanteita pari ylimääräistä hiekkapuhallettuna ja maalattuna.
     
  7. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ei sovi suoraan, ja riippuu myös siitä mihin 8 3/4" perään? Jos pikkujakoseen, niin niissä oli aivan omat jarrunsa. Jos isojakoseen, niin luonnollisesti rumpujen pulttijako on toinen, smaoion jarrukilven niillitysjako, mutta kummankin pystyy modifioimaan.
     
  8. Simo

    Simo 1st gear


    Kuusseiska Imperialissa on 5 tuumaa ja kuuskymppisessä 5.5 tuumaa.
     

Kerro tästä muillekin!