-80 camino ja th350 takapalkki???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja MK1, 9.10.2008.

  1. MK1

    MK1 Gearhead

    nii,miten olette toteuttaneet kyseisen asian?autossa on siis ollut joskus ilmeisesti 200 4r aski ja nyt on th350 mikä on lyhyempi,josta syystä sinne on rakennettu jostain v...tun vesijohto putkesta takapalkki runkoaisasta toiseen!!! :mad: miten teillä muilla vastaavan mallin omistajilla on asia toteutettu???
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    Orkkiksilla yleensä. Luulisi th350 laatikollisia Cutlass purkuautoja löytyvän kohtuuhelposti, niissä on sama.
    No, palkin kiinnitysreiät saattaa olla isommat, henkilömalleissa on käytetty kumipehmikkeitä palkin päätykiinnityksissä.
     
  3. MK1

    MK1 Gearhead

    onko siis korissa ns.kaksi jakoa takapalkille?sielä on siis joku palkki paikallaan mutta monta tuumaa liian takana mutta kun en oo vielä päässyt montulle tutkiin asiaa...
     
  4. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    luultavasti nyt on :wink:

     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Orkkiskin taitaa olla vesijohtoputkilosta tehty :rotfl: . 200 ja 350 toosat tossa on ollu vaihtoehtoina vissiin ja runko on tehty molemmille sopivaksi mutta palkki on erilainen.
     
  6. MK1

    MK1 Gearhead

    tämä kyseinen palkki tuskin on orikinelli tavaraa,on sen verran käsin tehdyn näkönen...taitaa olla jonkun tallitontun aikaan saannoksia eräässä länsisuomalaisessa rantakaupungissa josta ajoneuvon ostin... :lol:
     
  7. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Onko tuplaputket? Jos on, niin voi olla teese-itse, koska orgismalli sallii putken vetämisen vain oikealta. Monesti palkki lovetaan tai prässätään luttuun vasemmalta, kun tehdään tuplaputket.. ja orgis tuon ikäisissä GM:ssä on sellaista ovaaliputkea..
     

Kerro tästä muillekin!