-80 Cutlass ohjauskulma-arvoja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja MansenJamppa, 17.10.2008.

  1. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Olisiko kellään kirjaa tai hyvää muistia käytettävissä kun tarvitsisin Oldsmobile Cutlasin ohjauskulmien arvoja? auto on vm.80

    -Jamppa
     
  2. Holley

    Holley Gearhead

    Uskoisin vastaavien olevan MonteCarlossa, jonka Haynes-kirja kertoo casteriksi 3 +-0,5 positiivista, camberiksi vasemmalla 1,5+-0,5astetta ja oikealla 0,5+-0,5astetta sekä auraukseksi 1/8+-1/16 tuumaa.
    Kun käyn omaa Caminoa joskus läpi, olen ajatellut kyllä pistää astekaupalla negatiivista camberia- ratapainotus mielessä. Jos sitten renkaat kuluvat oudosti, niin ehkä palaan lähemmäs tehtaan arvoja.
     
  3. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Iso KIITOS Holley!! näillä arvoilla lähetään liikkeelle. Toivottavasti voin joskus jelpata sua! :D
     
  4. SamiL

    SamiL Gearhead

    Nuo erikokoiset camberit ovat vuoteen 1977 asti. 1978-80 camber on kummallakin puolella sama, 0.5 astetta +/- 0.5
     
  5. Holley

    Holley Gearhead

    Joo, voi ollakin. Haynesin kirja kertoo 1978-81 noi eri arvot, mutta kun katsoinkin OIKEASTA korjauskirjasta eli tehtaan kirjasta (tosin 1984 mutta sama alusta), niin siellä sanotaan arvot "for resetting alignment" tosiaan toi +0,5 astetta +-0,5astetta. Kaikesta huolimatta tekee mieli ainakin kokeilla mitä tapahtuu, kun pistää arvoksi -1...-2 astetta. Nyt renkaat "taittuvat alle" vähän rankemmassa ajossa.
     
  6. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Mitäs mä Jamppa sanoinkaan, SamiL vastaa.... Tokana olis josset olis raapustellu välihuomautuksia :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  7. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    jee,jee..hienosti tulee kyllä jelppiä ja näkemyksiä!! :D ota JAMANTTI talteen noi, tai no, ehkä minäkin otan ne, sää hukkaat kummiski!! :rotfl:
     
  8. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Mää hukkaa mitään, kaikki on tallessa, kun vaan tietäis missä :eek: :eek: :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!