80-ja 90 lukujen autostereot

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja sämpy, 28.7.2014.

 1. poikelin

  poikelin Gearhead

  Nyt on jo t-o-d-e-l-l-a lähellä. Mutta edelleen väittäisin että ei ole tuokaan.
   
 2. jorkkeri72

  jorkkeri72 3rd gear

 3. poikelin

  poikelin Gearhead

  No ei ole tuokaan. Mutta edelleen hyvin lähellä. Mä luulin että se hakemani malli oli se the one and only mutta näitähän on vaikka kuinka paljon. Kuva on piirtynyt verkkokalvoille kun sitä kateellisena kattelin toisten autoissa kun itsellä ei ollu varaa ostaa.
   
 4. jorkkeri72

  jorkkeri72 3rd gear

  juu,noita on vaikka ja kuinka!
  itekki nuoruudessa tollasesta haaveilin,oli kova peli silloin.
   
 5. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Olihan noita taajuuskorjaimia lähes jokaisella soitinmerkillä. Noilla oli käyttöä oikeastaan vaan vanhoissa kasettisoittimissa, missä ei ollut itessään juuri mitään säätöjä.
   
 6. mpower

  mpower Gearhead

  Mulla oli aikoinaan Sonyn radiokasettisoittimen kaverina tommonen!
  [​IMG]
   
 7. rane58

  rane58 Gearhead

  Aaasiaa sivuten, kaipailen tuollaista ehjää..... :odwink:

  [​IMG]
   
 8. heh heh©

  heh heh© Gearhead

  tinareki tykkää tästä.
 9. Sleepper

  Sleepper 1st gear

  Nytkun täällä on tietäjät paikalla yhdessä ketjussa, niin minkälainen johtosarja tuohon Pioneerin Keh-8100 tulee ja mistä semmosen löytäisi? Tuli ostettua kyseinen ratio ilman johtosarjaa ja pitäisi jostain löytää sopiva. Kuulemma muissakin saman ikäisissä Pioneereissä olisi samaa johtosarjaa?

  Tälläinen töpseli siis:
  https://drive.google.com/file/d/17EPtTODY01mFrummOramI_Iy6VTLm5Gz/view?usp=sharing

  E:/ Toinen samanlainen ostettu johtosarjan kera varaosiksi :cool:
   
  Muokattu: 19.1.2019
 10. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Tuohon aikaan ne oli vielä kaikki ihan omansa. Eikä välttis joku muukaan fyysisesti sama erimallista käy, kun voi olla eri johtoja eri paikassa.
   
 11. Sleepper

  Sleepper 1st gear

  No niimpä tietenkin, pitihän se arvata...
   
 12. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Pistetääs listaan nurkissa seisovia laitteita 90 luvun lopulta tänne jotka odottaa jotakin inspiraatiota ja sopivaa loppusijoituspaikkaa (esim joku 80 luvun kampe rakennetuna 90 luvun tyyliin) esim. joku 3gen firebird tai camaro olisi melko sopiva kohde.
  Pääteitä Mcintosh 3kpl (1kpl 6 kanavainen ja 2kpl 4kanavaisia)
  Jakosuodin Precision power valkea
  Taajuuskorjain 31??raitainen Precision power valkea (sellainen missä pyöreät säätimet)
  9200 pioneer dsp
  Focal 6k3 midit
  Macrom keskiäänet 4" ostettu joskus 90-luvun lopussa Saman laiset kuin DLS
  Macromin Diskantteja muutamat erilaiset. erään paketissa on vielä hintalappu 2150mk. maksoin sitten 50€ joskus vuonna 2007 kun olivat olleet liikkeen hyllyssä useamman vuoden.. Äänenlaatu oli kyllä loistava, mutta koko asennuspaikka 4" ja paino järkyttävät.
  subbareita Focal 33s, 2kpl 8" infinity kappa, 1kpl Infinity Beta 8"
  Soitinkin löytyisi 1 levyn Kenwood ja JVc...
   
 13. fury-70

  fury-70 1st gear

  Kiinostaisi tuo pioneerin dsp 9200. Harrastajaystävällinen hinta mielellään.
   
 14. rb

  rb Gearhead

  Mulle saa tarjota mitä tahansa vanhempaa nupeista veivattavaa autoradioa..

  Ehjää sellaista, kun edellinen aihio ei ihan sitä ollut....
   
 15. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Vittu. Just viime romukuormaan heitin Pioneer dsp:tä pari roskiin. Toinen oli muistaaksen 9200. Toista en muitsta. Sit meni pioneerin motorisoitu tv/näyttö.

  Oli joskus viimeistä huutoa ;)

  En jaksanu enää laittaa. Ois pitäny tarjota täällä niitä :oops:
   
 16. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  roskiin dspt.. huoh. kaikki tälläset kannattais kyl kertoo ihmisille jos vaikka joku kaipaa. mäkin olisin mielelläni ottanut sellasen.. ittellä ei aikoinaan sellasta ollut mutta kavereilla oli jokka kisaili.

  ---
  focalin midit ja nuo macintosh vahvarit mua ainaki kiinnostaa kans. tosin tiedän että mäkkärin hinta on aina kova.

  -----
  eli kaikki vanhempi hifi mitä on.. mainitkaa asiasta ennenkuin heitätte pois.

  -----------
  itte en heitä pois oikeestaan mitään käyttökelposta. enkä oikeestaan rikkinäistäkään enää nykyään.

  enkä mielelläni enää noita mitkä on jotenkin vielä jääneet hyllyihin haluaisi edes myydäkkään. sillä liian paljon tuli laadukasta tavaraa myytyä pois rahattomana ja työttömänä ..niin paljon harmittaa nykyään se. olis vaan pitäny ne pitää ittellä. myydä jotain muuta ennemmin.

  mm. ei ois saanu myydä orion vahvareita pois. eikä phoenix goldin m sarjalaisia. osan mtx laitteista olis voinu säästää kans. kaikki audisonit olis pitäny kans pitää ittellä, thesikset ja lr sarjalaisetkin, eikä olis niitä isompia alpineita saanu myydä. vanhat kenwoodit ja oikeastaan kaikki muutkin japseissa tehdyt vanhat laitteet olis kans pitäny pitää ittellä. eikä olis pitäny luopuu infinityistä, soundstreameistä eikä ppi laitteista. eikä todellakaan yhtään focalia olis saanu myydä pois. morelit olis kans pitäny säästää. dls vahvareita muutamia kaipaan takaisin esim niitä a sarjalaisia.

  hmm mullapa on kovin usa ja japan painotteinen lista (vahvarit, subit ja mankat). sitten on italiaa (vahvarit) ja ranskaa (kaiuttimia) ja vähän ruottiakin (vahvaria ja kaiutinta) näemmä.
   
 17. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Johtosarja pitää purkaa tuolta appiukon pihassa olevasta autosta (kunhan lämpenee keväämmällä), sieltä pitää purkaa vähän muutakin (alpinen dsp soitin ja hiukan kaikaimia) ennenkuin paaliin lähtee . Itse prossu ja näyttö löytyykin hyllystä. ja mielellään kyllä testaan ennenkuin rupean sitä myymään...ettei tule jälkipuheita. Halpa se kyllä on. muiden myynnin suhteen vielä vähän nihkeää. Mäkkärit voisin kyllä myydä mutta markkinakanava on kyllä Ebay.hinnat on siellä ihan miehekkäitä :)
   
 18. fury-70

  fury-70 1st gear

  Puhut paljon asiaa. On mukava hifistellä vanhojen poppivehkeiden kanssa ja muistella nuoruutta kun sai kortin. Ei nykynuoriso suostuisi tollasia enää autoon laittamaan edes. Vanhat pioneerit kiinnostaa edelleen. Muutama laite on ollu kauan etsinnässä mutta ei ole suomessa tullu vastaan. Esim eq400 taajuuskorjain. Ebayssä on maailmalla jopa käyttämättömiäkin mut hinta ei sovi normi harrastajan/autopeltisepän palkkaan. PetteriT soita tai textaa .nol nel nol 5500396
   
 19. Sleepper

  Sleepper 1st gear

  Jos jonkun nurkista löytyy Pioneerin GM-2000/3000/4000 vahvistimia ja on valmis luopumaan, nii mulle viestiä :D Ja jos löytyy Din-kaapelin jakajaa (CD-212), nii tänne heti.

  E:/ Jakaja löyty, pari kappaletta nuita Gm-4000:sia ois vielä hakusessa.
   
  Muokattu: 7.2.2019
 20. duel

  duel 2nd gear

  Täältä löytyy Pioneer BP-520 taajuuskorjain. Jos jotakuta kyseinen laite kiinnostaa, niin laita yksityisviestiä. On ostettavissa ja kuvia laitteesta saa esim. whatssup
   

Kerro tästä muillekin!