80-luvun fullsize Dodge truckit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja forgeman, 15.5.2004.

  1. forgeman

    forgeman 1st gear

    ...eli paljonko näitä 70-80-luvun pikkareita liikkuu Suomen teillä? Itellä alla -83 D150 Ram 360+727 pitkällä lavalla ja kun oikein rupesin miettimään, niin hiton harvoin on tullut kohtalotoveria kadulla vastaan. Onko GM:n vehkeet sitten olleet hankintahinnaltaan Suomessa aikanaan edullisempia kuin Chyryslerin hyötyajoneuvot, kun tuntuu että vastaavan ikäistä chevy p-a:ta tulee koko ajan eteen?

    Ja samasta aiheesta: onko tietoa mitä on pitänyt sisällään tohon D150:een tarjottu Royal-varustepaketti? Tossa mun rohjossa on ainakin A/C, Pentastarilla leimattu Delcon radio ja aukeava takalasi, mutta onko optiohin kuulunut myös kenties enemmän kromilistaa ja erilaisella tunnuksella varustettu ratti kuin vakio sataviiskymppisessä? Orgisratti on hukkunut johonkin vuosien saatossa, mielummin alkuperäinen haussa kuin jostain vanista napattu.
     

Kerro tästä muillekin!